05 September 2013

author photo
ASSALAMUALAIKUM.....



Dah beberapa hari blog ni menyepi... sebabnya wani dah tak ada gambar nak diupload hihi...rutin harian pun dah back to the old life.. rindu saat ramadan dan bulan syawal ni...   ..cuaca kat sini panas rasa dah lama tak hujan... dengar kat tempat lain hujan.. tapi kat sini tak hujan pulak huhu... nak  cerita alkisah buah kiwi.. dah lamaa kiwi ni bertapa dalam peti tinggal 2 bijik je .. tak tahu nak buat apa.. wani kalau buah-buah macam ni .. wani bukan boleh makan saja.. kena lah jugak buat sesuatu.. so wani buat la kiwi ice blended.. eee masam benorr biasalah buah kiwi ni masam... telan jugak lah :D...tak ada benda nak cerita ..cerita pasal kiwi nilahh.. resepi nya semua pun orang sudah tahu,,, letak kiwi,, ais kiub , gula and the then kalau ada nak campur yogurt ke ,, boleh lahh ikut suka hati... tapi wani tak ada yogurt letak je apa yang ada .. ok undur diri dulu tata... :))

This post have 2 komentar

avatar
Nur Azliza Hashim delete September 6, 2013 at 8:10 PM

Betul tu kak wani, rindu je kat bulan ramadhan and syawal kan. hari ni last day syawal :(
cuaca kat area utara ni, redup and hujan renyai2..huhu..

Reply
avatar
Wani delete September 7, 2013 at 11:06 AM

lama x dengar khabar liza ... sihat ke ...

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram