03 November 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM..


Kalau ada sesiapa yang bermasalah macam wani tentang cek nuffnang lambat sampai.inilah jawapannya sebab wani ada submit ticket tanya dekat team nuffnang kenapa ni status duit masih unpaid? Disebabkan ter cash out awal, inilah jadinya lambat sikit. 

Jadi buat sahabat - sahabat yang nak cash out terutamanya buat kali pertama nak cash out, sebaiknya cash out lah hujung bulan baru senang pihak sana nak proses. Ini tak, kononnya excited sangat nak tekan cash out beginilah jadinya.

Ini kali pertama wani cash out sebab itu macam kalut sikit.. hiii

Ini pun nasib baik team nuffnang nak balas sebab 2 kali wani submit ticket tanya.. terima kasih tolong jawab...



This post have 5 komentar

avatar
Atie Yusof delete October 13, 2016 at 12:17 PM

Akak belum pernah cash out Nuff ni walau dah lama berblog.. ohh baik nya hujung bulan ye.. nti nak cuba gak.. hehe
salam perkenalan ,sy follow :)

Reply
avatar
Busyra Bt Takiyudin delete October 13, 2016 at 3:23 PM

wah bestnya. busyra tak pernah cashout lagi. huhuh

Reply
avatar
ayunie ramli delete October 13, 2016 at 10:00 PM

Mek tk prnah check akaun nuffnang mek. Entah hdup ke tdk lg nye. Hihi

Reply
avatar
Gee Lion delete October 14, 2016 at 2:12 AM

saya tak pernah cash out pun lagi. hihi.
alhamdulillah, untunglah wani kan sekarang dah dapat cek ^_^

Reply
avatar
Shahida Dzulkafli delete November 3, 2016 at 3:36 PM

Belum berpeluang untuk cash out..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram