25 November 2016

PRODUK MESRA WUDUK DAN MESRA SOLAT DARI NURRAYSA BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM....    

Ini berita baik buat kaum muslimah bukan untuk kaum hawa sahaja kaum adam pun ada berita baik juga. Pernahkah anda terfikir terutamanya buat kaum muslimah adakah jenama produk make - up yang kita pakai sebelum ini adalah produk mesra wuduk dan mesra solat. Pernah tak terfikir adakah solat kita sah atau pun tidak gara - gara sebab bermake - up tetapi tidak ambil kisah langsung adakah produk tersebut mesra wuduk.silap - silap kalau tak cuci muka dengan betul, solat kita boleh tidak sah.  Kadang - kadang kita abaikan atau tidak ambil tahu langsung bahan - bahan yang digunakan dalam make - up. 

sekiranya anda nak cari produk mesra wuduk dan mesra solat. jawapannya ada pada NURRAYSA BEAUTY.. wani tertarik dengan NURRAYSA BEAUTY.. sebab dengar produk mesra wuduk ..sekarang ini bermula 23 November sehingga 31 Disember 2016.. NURRAYSA BEAUTY sedang mengadakan jualan YEAR END SALE.. jadi amatlah rugi kalau tak cuba produk ini..lagipun bahan yang digunakan dalam produk ini sememangnya suci dan halal.. gunakan tanpa was-was..

Produk NURRAYSA BEAUTY merangkumi set body care, set skin care dan set make up. Produk NURRAYSA BEAUTY bukan sahaja mencantikkan luaran malah dalaman terutamanya produk skin care yang berfungsi untuk merawat kulit wajah. APA MAKSUD MESRA WUDUK ???

" Maksud mesra wuduk ialah mudah dicuci dan mudah ditanggalkan bukannya tidak perlu dicuci sebelum mengambil wuduk. Tanggalkan semua lapisan foundation, bedak , lipstik, eyeliner, blusher , eyebrow, eyeshadow dan mascara. Cuci sebersihnya sehingga tanggal habis.
Set makeup Nurraysa Beauty tidak mengandungi SILIKON dan mudah dicuci untuk berwuduk. Tidak bersifat ‘waterproof’ dan juga menggunakan bahan-bahan semulajadi sekaligus dapat merawat kulit.
Silikon adalah bersifat ‘waterproof’ ibarat lapisan plastik di atas kulit untuk makeup bertahan lebih lama di wajah dan susah di tanggalkan walaupun menggunakan sabun dan makeup remover. Perlu di cuci  banyak kali sebelum berwuduk. Wuduk boleh jadi tidak sempurna dan solat tidak sah jika tidak dicuci dengan betul-betul.
Cara cucian yang betul jika menggunakan set makeup Nurraysa Beauty sebelum berwuduk, guna Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover, spray terus di muka, urut seluruh muka sehingga rata selama 1-2 minit. Bilas dengan air. Seterusnya boleh berwuduk tanpa was-was." 
jom tukar kepada produk mesra wuduk dan mesra solat, whatssap nombor ini untuk maklumat lanjut
>>>>> 0129823590
>>>>> 0129823590
>>>>> 0129823590
 


 


 

Komen
1 Komen

1 comment:

Kakzakie Purvit said...

Menarik ni!
Kakak macam dah terpikat pulak.

Recent

Blog Wani Sukarno Copyright © 2018. Designed by MaiGraphicDesign