14 Jun 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

giveaway sgshop

Salam semua ..salam 19 Ramadan.. masih lagi mood berpuasa ya.. giveaway ini pun berjalan masa tengah puasa.. selesai sudah ya pemilihan untuk 10 orang yang akan menerima RM 100 shopping credit.. seramai 36 orang blogger yang dah join..

terima kasih tauu sudi join GA kita... agak sukar wani nak pilih pemenang..hii.. wani pilih senarai pemenang ni berdasarkan banyak kriteria  la jugak..kesemua blog sudah wani terjah..

tanpa membuang masa .. ini adalah senarai nama pemenang yang berjaya menang giveaway ini. harap yang lain tak ada lah berputus asa ya.. banyak lagi giveaway lain yang boleh join hii

terima kasih juga kepada Sgshop Malaysia atas kolaborasi ini.. semoga dapat bekerjasama di lain kali

tahniah buat kesemua pemenang, nanti bagi tahu username kalian semua cepat-cepat.. korang mesti tak sabar nak shopping kan .boleh hantar mesej ke facebook fanpage wani ya  di https://www.facebook.com/wanisukarno ..


SENARAI PEMENANG GIVEAWAY 10 x RM 100 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO 

1.  http://www.maisarahsidi.com/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm1000-shopping-credit-wani-sukarno.html

2. http://yuyinazman.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

3. http://www.leaazleeya.com/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm1000.html

4. https://intansaffyna.blogspot.my/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

5. http://www.yatizul.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

6.

7. http://www.jun-zie.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

8. http://amira14197.blogspot.my/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

9. http://www.unnianje.com/2017/06/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000-shopping-credit-by-wani-sukarno.html

10.

JANGAN LUPA BAGI USERNAME ANDA DAN HANTAR KE KOTAK MESEJ FANPAGE BLOG WANI SUKARNO SECEPAT MUNGKIN :)

This post have 16 komentar

avatar
Lea Azleeya delete 14 Jun 2017 11:37 PG

Alhamdulillah.. akhirnye ada jugak rezeki utk menang giveaway sgshop ni.. thankz wanie.. tahniah juga pd semua pemenang..

Reply
avatar
Shikin Razali delete 14 Jun 2017 12:33 PTG

Tahniah kepada semua pemenang.. =)

Reply
avatar
Aiman delete 14 Jun 2017 12:57 PTG

alhamdulillah terima kasih kak :) *saya dah message akak

helloaiman

Reply
avatar
Intan Saffyna delete 14 Jun 2017 1:02 PTG

Tahniah semua pemenang :) Alhamdulillah :)

Reply
avatar
Along Misuari delete 14 Jun 2017 2:08 PTG

Tahniah buat semua pemenang..
Shopping sakan la nak raya nie..

Ikhlas dari
AlongMisuari.com

Reply
avatar
zai zamree delete 14 Jun 2017 4:20 PTG

tahniah pd semua pemenang

Reply
avatar
amira syukrina delete 14 Jun 2017 6:36 PTG

assalamualaikum kak wani, syuk dah dm di fanpage kak wani.

username sgshop - syukrina

Reply
avatar
Sarah lalala delete 14 Jun 2017 11:39 PTG

alhamdulillah ada rezeki juga akhirnya terima kasih kak wani :*

Reply
avatar
Warisan Petani delete 15 Jun 2017 11:35 PG

Tahniah Wani.
Tahniah juga kepada 10 blogger yang terplih

Reply
avatar
Busyra Bt Takiyudin delete 15 Jun 2017 3:21 PTG

tahniah pada smua pemenang... :)

Reply
avatar
Cahaya Hayati delete 16 Jun 2017 9:23 PG

alhamdulillah dan tahniah semua

Reply
avatar
aRzMoHa delete 17 Jun 2017 7:29 PTG

tahniah kepada pemenang dan juga penganjur

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram