12 December 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

giveaway
Sila klik SINI untuk join 

macam teruja kalau nampak giveaway yang hadiahnya misteri, hii macam nak tahu sangat apa benda misterinya tu, jadi kena lah join. nak hujung tahun ni, tak putus - putus blogger murah hati nak anjurkan giveaway ya, semoga murah rezeki korang semua, amin.. sambil join sambil mendoakan hii.. 

sekiranya korang nak join boleh klik link kat atas ya, tarikh tamat sehingga 31 Disember ini.. esoknya dah tahun 2018 .. tengok kat blog Aku Seorang Traveler ni dah ramai dah blogger yang join.. semua pakat teruja nak hadiah misteri XD.. all the best untuk semua and to me too.. 



This post have 9 komentar

avatar
Raydah delete December 13, 2017 at 12:13 AM

aucakkkk. hi. singgah sini dr segmen yg sama. hehe

http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

Reply
avatar
nadhie wueen delete December 15, 2017 at 2:56 PM

aah betul kan cam teruja je. btw good luck sis!

Reply
avatar
Mazni Azmi delete December 18, 2017 at 9:52 AM

INsyaallah ada lah rezeki wani tu nanti

rajin join kan

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram