11 January 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

100 blog pilihan 2018

salam semua..

Domain untuk Blog Wani Sukarno baru berusia tak kurang dari 3  minggu rasanya ke lebih.. Create domain masa  nak hujung tahun lepas. Baru -baru ini ternampak Blogger Hasrul Hassan bagi tahu kat status facebook nak cari 100 Blog Pilihan 2018.Ohh sebelum tu, siapa tak kenal Tuan Hasrul, blogger otai ni, jangan main-main. Wani banyak juga rujuk kepada entri beliau, sebab beliau banyak berkongsi tentang selok -belok dalam dunia blogging, Tak lokek ilmu, Tuan Hasrul berkongsi tips dengan kita orang semua.

Ok, berbalik kepada cerita, dah banyak kali lalu -lalang status Tuan Hasrul ni baru Wani nak komen last minute.hii.. mencuba nasib la katakan, sebab tengok blog-blog lain pun tak kurang hebatnya.



Selepas tu, nampak Tuan Hasrul update status yang beliau sudah update ke semua 100 blog pilihan di dalam entri blog beliau, terus Wani terjah masuk, scroll ke bawah macam terkejut ada nama Wani kat situ. itupun dah nak penghabisan dah hii.. syukur Alhamdulillah, tak sangka ada tuah juga Blog Wani Sukarno nak menapak sekejap dalam blogger otai kita. Terima kasih Tuan Hasrul.

Buat korang yang berjinak-jinak dalam dunia blogging, pergi rujuk banyak entri beliau kat sana, baca dan hadam, kena rujuk otai baru tak ketinggalan ke belakang. Walaupun menjadi seorang blogger ini banyak cabaran, tapi apabila kita dah melepasi satu tahap, kita akan rasa seperti kita dihargai. Nanti korang rasa sendiri ya :D. Antara senarai blog yang terpapar tu pun semua blogger yang familiar Wani kenal. tahniah buat semua. happy blogging.


This post have 16 komentar

avatar
Cik Ash delete January 11, 2018 at 11:26 AM

tahniah wani..ekin pun ada kat sana.. entrinya belum nak taip lagi hahahhaha

Reply
avatar
Raydah delete January 11, 2018 at 12:35 PM

uwahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Reply
avatar
Azmi Writer delete January 11, 2018 at 6:29 PM

Alhamdulillah rezeki kerana tersenarai. Tahniah ya

Reply
avatar
Eyma Balkish delete January 13, 2018 at 11:59 PM

Wah..tahniah...Pasti rasa sangat gembira.

Reply
avatar
galaksi viral delete January 14, 2018 at 9:50 PM

Tahniah kak Wani. Terbaik semua. :)

Reply
avatar
Mama Hakim delete January 16, 2018 at 9:05 AM

Alhamdulillah rezeki wani dapat masuk list tu.

Reply
avatar
atiehilmi dot com delete January 17, 2018 at 10:42 AM

waa.. tahniah awak !! tak sangka kite berkawan dengan blogger ada ada.. hee~ teruskan menulis dan memberi inspirasi ya..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram