11 January 2018

TERSENARAI DALAM 100 BLOG PILIHAN 2018

ASSALAMUALAIKUM..

100 blog pilihan 2018

salam semua..

Domain untuk Blog Wani Sukarno baru berusia tak kurang dari 3  minggu rasanya ke lebih.. Create domain masa  nak hujung tahun lepas. Baru -baru ini ternampak Blogger Hasrul Hassan bagi tahu kat status facebook nak cari 100 Blog Pilihan 2018.Ohh sebelum tu, siapa tak kenal Tuan Hasrul, blogger otai ni, jangan main-main. Wani banyak juga rujuk kepada entri beliau, sebab beliau banyak berkongsi tentang selok -belok dalam dunia blogging, Tak lokek ilmu, Tuan Hasrul berkongsi tips dengan kita orang semua.

Ok, berbalik kepada cerita, dah banyak kali lalu -lalang status Tuan Hasrul ni baru Wani nak komen last minute.hii.. mencuba nasib la katakan, sebab tengok blog-blog lain pun tak kurang hebatnya.



Selepas tu, nampak Tuan Hasrul update status yang beliau sudah update ke semua 100 blog pilihan di dalam entri blog beliau, terus Wani terjah masuk, scroll ke bawah macam terkejut ada nama Wani kat situ. itupun dah nak penghabisan dah hii.. syukur Alhamdulillah, tak sangka ada tuah juga Blog Wani Sukarno nak menapak sekejap dalam blogger otai kita. Terima kasih Tuan Hasrul.

Buat korang yang berjinak-jinak dalam dunia blogging, pergi rujuk banyak entri beliau kat sana, baca dan hadam, kena rujuk otai baru tak ketinggalan ke belakang. Walaupun menjadi seorang blogger ini banyak cabaran, tapi apabila kita dah melepasi satu tahap, kita akan rasa seperti kita dihargai. Nanti korang rasa sendiri ya :D. Antara senarai blog yang terpapar tu pun semua blogger yang familiar Wani kenal. tahniah buat semua. happy blogging.


Komen
12 Komen

12 comments:

Cik Ash said...

tahniah wani..ekin pun ada kat sana.. entrinya belum nak taip lagi hahahhaha

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah Wani

Raydah said...

uwahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Cik Tie said...

Alhamdulillah, tahniah

Rabiahtul Adawiyah said...

tahniah kak

Azmi Writer said...

Alhamdulillah rezeki kerana tersenarai. Tahniah ya

Najah Mustapa said...

Tahniah kak wani!!!

Cik Tie said...

Wah! tahniah wani

Eyma Balkish said...

Wah..tahniah...Pasti rasa sangat gembira.

galaksi viral said...

Tahniah kak Wani. Terbaik semua. :)

cik renex said...

alhamdulillah tahniah

Mama Hakim said...

Alhamdulillah rezeki wani dapat masuk list tu.

Recent

Blog Wani Sukarno Copyright © 2018. Designed by MaiGraphicDesign