11 February 2018

CEK NUFFNANG BARU SAMPAI

ASSALAMUALAIKUM..

nuffnang

Salam semua

Akhirnya penantian berakhir. Lama dah ni cash out nuffnang sejak bulan 11 tahun lepas. Dalam tempoh nak tunggu cek, tertanya-tanya la jugak kenapa cek nuffnang tak sampai-sampai lagi, ingatkan dah burn ke apa mungkin tak ada rezeki kot, sebab  nampak senyap memanjang.

Surat ni sampai dalam 3 hari lepas la. Wani ingatkan apa sebab tak ingat dah pasal nuffnang ni. Kali kedua cash out.. Dan untuk kali terakhir jugak hii. Dah tak ada mood dah nak letak code nuffnang kat blog. XD.. Korang ada letak lagi ke. tanya jerrr hii sebab ramai jugak blogger yang dah bosan dengan nuffnang ni.

Cek dah selamat masuk akaun. Nasib 2 kali cash out jerr.. :D. Nak buat entri untuk memori terakhir bersama nuffnang. Tapi tak tahu kot terbuka balik nak menerima lamaran cinta nuffnang ..tak tahulah kita tengok nanti :D
Komen
6 Komen

6 comments:

Lea Azleeya said...

Wahh nanti ajar lea lak ye untuk cashout... tak pernah lagi.. hehe

Raydah said...

uwahhhhh. biar lambat janji dapat hehee

Auni Sofea said...

Kenapa dah kecik hati dengan nuffnang ye Wani? Sy baru up balik nuffnang kat blog :(

Wawa Zubir said...

Tahniah wani..")

mamapp said...

wah tahniah.. mama pun cash out sampai skrg x dpt lagi

Shikin Razali said...

Tahniah kak Wani.. Alhamdulillah, murah rezeki akak..

Blog Wani Sukarno Copyright © 2018. Designed by MaiGraphicDesign