11 February 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

nuffnang

Salam semua

Akhirnya penantian berakhir. Lama dah ni cash out nuffnang sejak bulan 11 tahun lepas. Dalam tempoh nak tunggu cek, tertanya-tanya la jugak kenapa cek nuffnang tak sampai-sampai lagi, ingatkan dah burn ke apa mungkin tak ada rezeki kot, sebab  nampak senyap memanjang.

Surat ni sampai dalam 3 hari lepas la. Wani ingatkan apa sebab tak ingat dah pasal nuffnang ni. Kali kedua cash out.. Dan untuk kali terakhir jugak hii. Dah tak ada mood dah nak letak code nuffnang kat blog. XD.. Korang ada letak lagi ke. tanya jerrr hii sebab ramai jugak blogger yang dah bosan dengan nuffnang ni.

Cek dah selamat masuk akaun. Nasib 2 kali cash out jerr.. :D. Nak buat entri untuk memori terakhir bersama nuffnang. Tapi tak tahu kot terbuka balik nak menerima lamaran cinta nuffnang ..tak tahulah kita tengok nanti :D

This post have 8 komentar

avatar
Lea Azleeya delete February 11, 2018 at 7:53 PM

Wahh nanti ajar lea lak ye untuk cashout... tak pernah lagi.. hehe

Reply
avatar
Raydah delete February 11, 2018 at 8:14 PM

uwahhhhh. biar lambat janji dapat hehee

Reply
avatar
Auni Sofea delete February 12, 2018 at 7:48 AM

Kenapa dah kecik hati dengan nuffnang ye Wani? Sy baru up balik nuffnang kat blog :(

Reply
avatar
mamapp delete February 13, 2018 at 8:35 AM

wah tahniah.. mama pun cash out sampai skrg x dpt lagi

Reply
avatar
Shikin Razali delete February 15, 2018 at 12:44 AM

Tahniah kak Wani.. Alhamdulillah, murah rezeki akak..

Reply
avatar
ayunie ramli delete February 26, 2018 at 10:59 AM

cam mane nk check ye.
mek dah lame tk check.

Reply
avatar
Wani Sukarno delete February 27, 2018 at 10:47 AM

@ayunie ramli mek kena masuk laman web nuffang dulu kalo cukup rm 50 tu dah boleh cash out dah

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram