30 Julai 2019

author photo
Blog Wani Sukarno Dah Cecah 5 Juta Pageviews || Salam semua, lupa pulak nak buat coretan di blog. Selalunya selepas capai 1 juta pageviews akan buat entri sebagai kenangan di blog. Alhamdulillah, tak ingat berapa hari bulan dah. Blog Wani Sukarno dah cecah 5 juta pageview. Kalau korang tanya penat tak nak dapat sampai 5 Juta pageviews. Uishh, penat hokayy,, blogging mula tahun 2011 sampai sekarang baru cecah 5 juta. :D.

Blog Wani Sukarno Dah Cecah 5 Juta Pageviews


Kita tengok  blogger otai power - power zaman 2011 dulu dah cecah puluh - puluh juta pageview ya.

Tapi apa pun bukan senang nak senang ya. Tapi sekarang ni, kalau perasan naik entri lama - lama tu abaikan lah ya, banyak entri rasa kena revert balik ke draft sebab banyak tak betul dari segi SEO.

Dari segi pageviews harian pun ingat dulu susah sangat nak capai kalau boleh target nak 1000 sebelum pukul 12. Sekarang dah lepas, tak sampai pukul 12 tengah hari, 1000 pageviews dah tercapai. Buat blog ni bukan apa, kadang - kadang kita kena ada "goal". Target kita nak capai apa dari semasa ke semasa. Begitulah ya.

Jauh lagi ni nak bersaing dengan blogger - blogger otai. Terima kasih buat pembaca yang tak jemu - jemu singgah, tanpa anda semua siapalah saya. Kerana anda lah saya di sini. hii. Terima kasih juga buat rakan - rakan blogger yang tak jemu- jemu bagi sokongan.

Buat korang yang baru berjinak - jinak dalam blogging tu keep it up ok.. 

This post have 6 komentar

avatar
adianiez AIDA delete 30 Julai 2019 8:31 PTG

tahniah :)
moga terus blogging ye.

Reply
avatar
Shahada Fauzi delete 31 Julai 2019 5:13 PG

tahniah kak wani...kita blogging dari 2009 tapi baru sejuta je pageviews..dasar pemalas memang camni..hihih

Reply
avatar
Syadiya Khairul delete 31 Julai 2019 7:04 PTG

tahniah wani! btw saya follow sini yang ke #716 :) mind followback jika free ya :D

https://sayesyadiya.blogspot.com

Reply
avatar
Aiman delete 31 Julai 2019 9:17 PTG

banyaknya... apa2 pun tahniah kak. keep it up

Reply
avatar
Abam Kie delete 23 Ogos 2019 8:49 PG

tahniah wani! Abe kie berharap agar dpt mencapai tahap itu satu hari nanti...

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram