Saturday, 5 May 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM....


Edit balik entri untuk resepi biskut raya diberi nafas baru. Wani perasan pageviews blog meningkat masa bulan puasa .Faham mesti semua orang tengah sibuk nak cari resepi kan hii.. Wani cuba kongsi setakat yang mampu dulu. Tak lupa ucapan terima kasih bagi yang berkongsi resepi hanya Allah sahaja yang mampu membalasnya. Maklumlah dari yang tak pandai memasak jadi terpaksa memasak tapi tak apalah yang tak pandai tu la nak kena jadi terror memasak kan.takkan la sepanjang bulan puasa ni asyik nak beli kat bazaar jer kan.sekali sekala tu boleh ,yang penting air tangan kita nak suap untuk family tu jangan dilupa jugak. 

Oklah tanpa melengahkan masa,Wani nak share resepi biskut yang diambil dari page KELAB CINTA KETUHAR di facebook. Memandangkan pihaknya dah bagi free download ebook recipes, jadi
dengan sukacitanya share dekat sini juga. Mungkin ada sesiapa yang ingin mencuba..dah lama Wani tak buat biskut. Tahun lepas raya pun tak buat ,tengoklah kalau tahun ni ada semangat sebab kalau bab terap2 ni malas betul hiii.  Wani memang peminat buttercup.. Packaging untuk buttercup yang berat 1 kilo tu dah tukar. Tak perasan pulak bila ia tukar .last beli dalam tin kecil. kalau dulu dalam tin.sekarang paket dalam bekas plastik..

Gambar resepi dalam  dan cara susunan dia, gambar biskut dan kemudian resepi kat bawah ok.. Harap semua faham. Terima kasih kepada penyumbang resepi biskut yang sudi berkongsi.





















Baca Sini >>> Resepi 30 Hari Menu Berbuka Puasa
Baca Sini >>> Ini 5 Resepi Menu Kerabu Kelantan Yang Sedap Untuk Juadah Berbuka Puasa










This post have 4 komentar

avatar
Amie delete 20 June 2015 at 20:42

Nampak cantik-cantik biskutnya kan ... kita pun rasa terpikat bila melihatnya!

Reply
avatar
Fatimah Bt Tony delete 30 July 2015 at 12:35

Wah.. perkongsian yang sangat bermanfaat. Terima kasih admin. Resepi Biskut Almond

Reply
avatar
Sheila Adziz delete 5 May 2018 at 17:27

aduihh... tgk biskut semua sedap2... xp xde oven nk buat... hahaha... alasannya...

Reply
avatar
Lea Azleeya delete 6 May 2018 at 00:13

Wahhh syioknyeee.. nak share jugak boleh ke.. hahaha

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang