-->

Wednesday, 5 October 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM...


Rezeki untuk bulan oktober,  kadang - kadang wani pun tak ingat dah hii, join terlalu banyak segmen yang mana satu tak ingat , ini pun untuk menyokong sahabat - sahabat blogger, cek komen ada blogger Mia Liana datang komen, katanya wani menang untuk segmen nak url, terkejut jugak ,, hari tu dah kecewa sebab tak dapat giveaway 3D serum tu kan hiii, alhamdulillah rezeki berpihak jugak nak duduk dalam bloglist blogger Mia. 

Terima kasih kerana sudi  pilih walaupun guna random. Org, yang tak terpilih tu jangan nangis guling - guling pulak. Ada la tu rezeki yang menyusul  ya.. mungkin agaknya rezeki sebab sekarang ni blog dah berwajah baru ..dan kebetulan baru rasmi hari ini.. itu akan diceritakan nanti lah... apa pun terima kasih dan tahniah juga untuk pemenang seorang lagi ...



This post have 5 komentar

avatar
mek yunie delete 5 October 2016 at 22:49

Lain bebenor dh cara nk komen ;) naseb baik jumpa .. Thniah ye waniey :)

Reply
avatar
Wani Sukarno delete 5 October 2016 at 23:05

@ayunie ramli

hii dah berwahaj baru ni lain sikit ,terima kasih :))

Reply
avatar
Rafydahouse delete 6 October 2016 at 06:21

salam :)
jom join GA sy http://rafyydah.blogspot.my/2016/10/giveaway-by-rafyydah.html

Reply
avatar
Lea Azleeya delete 9 October 2016 at 19:18

Tahniah waniee.. wahh blog bertukar wajah dahh.. cantik sgt...

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang