-->

Tuesday, 11 October 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM....


Salam semua, wani terasa macam nak buat segmen tapi takut tak ada orang nak join ,, berdebar - debar rasa sebab kalau lah jadi buat inilah kali pertama wani buat segmen,hiii.. tengok orang lain buat meriah kemain,, selalu join segmen blogger lain diri sendiri tak pernah buat 

Ada ke orang nak join nanti, takut - takut langsung tak ada patah hati sungguh ni haaa....pasal blog berwajah baru ni pun tak cerita lagi,  terus nak buat segmen ,nanti lain kali nak bercerita jugak ni, sekarang ni nak tengok ada ke orang sokong wani.. segmen simple jer..sempena blog wajah baru..hii ya Allah haih berdebar kemain tak pernah nak buat segmen :D...segmen tu bersoal lagi hiii 

This post have 7 komentar

avatar
Shikin Razali delete 11 October 2016 at 11:38

Saya sokong awak untuk buat segmen, Insha Allah akan bertambah lagi sahabat blogger antara kita semua.. =)

Reply
avatar
Mellya Musa delete 11 October 2016 at 12:32

tak sabar nak join ;D
https://mellyacrayola.blogspot.my/

Reply
avatar
Lea Azleeya delete 11 October 2016 at 13:54

Buat aje wanie.. lea nak join.. hehe

Reply
avatar
Gee Lion delete 11 October 2016 at 18:14

awak buat je, confirm ramai yg join tau.

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang