-->

Sunday, 11 December 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM....


sejak blog wani dah jadi responsive template, banyak membantu dalam meningkatkan jumlah trafik kat blog. My previous blog sesiapa yang pernah singgah background hitam kuning tu, dah tak ada dah, blog dulu kalau setiap kali hujung minggu, pageviews hanya ratusan tak ada sampai ribuan, itupun setiap kali nak hujung minggu, orang tak berapa nak terjah blog.. memang macam tu kan,, setiap kali hujung minggu jer, total traffic kat blog mesti merudum sikit, kot ada sesiapa yang macam wani ni kan.. 

And then, blog berwajah baru sikit dan wani upgrade jadi responsive template, nampak ada peningkatan dari segi pageviews, dari ratusan ke ribuan ...sampai sekarang pun masih ribuan tak ada la sampai puluh ribu pageviews sehari. Tak kisah samada weekends ataupun weekdays.. 

Semalam hari sabtu pun agak mengejutkan wani la jugak, sebab pageviews cecah ke 3k lebih.. biasanya dalam 1.5k lebih .. tak ada lah sampai 3k ..itu yang menghairankan sikit.hii. Harap nak tengoklah lah macam ni selalu, dan harap harap nak lagi meningkatkan,, begitulah semua orang  mesti ada objektif kenapa nak pageviews tinggi kan. 

Kalau orang dah biasa tengok pageviews dalam 3k lebih ni, mesti nak capai target yang 
Lebih tinggi lagi kan. bagi wani dah macam peningkatan yang bagus la sikit. Puji untuk diri sendiri la pulak.. hiii.. harap harap web traffic meningkat lagi.. 

Tak ada niat nak riak,, blog ni pun bermula dari zero,, boleh la bagi inspirasi dekat blogger lain kan

This post have 7 komentar

avatar
Zafirah nazri delete 11 December 2016 at 15:06

Wahhhh banyak tu pageviews. Tahniah

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 11 December 2016 at 15:12

wah bnyknyaaa.. tahniah wani. :)

Reply
avatar
SIQAHIQA delete 11 December 2016 at 15:26

Wahhh banyaknya wani! Congrats ~ Jauh lagi siqah nak sampai PV camni..

Reply
avatar
Mas_FVOME delete 11 December 2016 at 22:20

thniah kak..wow juling mata nk dpt pg view cmtu..haha

Reply
avatar
Hoho delete 11 December 2016 at 22:28

Wah. 3k.. Banyak tu. Reen punya.. Alahai sedih nak ckp. Hahahaaa

Reply
avatar
Warisan Petani delete 13 December 2016 at 00:37

Tahniah Mek
Sangat membanggakan.

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang