-->

Friday, 6 January 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

suria resort

Contest pertama wani join untuk tahun ini. Mencuba nasib mana tahu kot boleh menang. Kalau sesiapa yang nak join tu boleh klik link kat atas. Sejujurnya, wani tak pernah dengar pasal SURIA RESORT. Kalau tanya kat mana lagi tak tahu, nampak sangat tak tahu lokasi tempat - tempat menarik di Malaysia ni. Bila orang dok sebut baru perasan hii... lama dah tak pergi cuti - cuti Malaysia. Malaysia pun tak kurang banyak tempat - tempat menarik. 

Disebabkan kena jawab soalan, mestilah kenapa nak menang percutian ke SURIA RESORT. Wani dah tengok laman web SURIA RESORT.. rupanya banyak tempat dan cantik pulak tempatnya.. di antaranya di Cherating, Pahang, Terengganu, Janda Baik Pahang, di Johor pun ada. Pilihlah mana tempat yang berkenan..

SURIA HILL COUNTRY HOUSE JANDA BAIK 

sebenarnya wani tertanya-tanya , kalau menang yang mana satu tempat Suria Resort boleh pergi hii.. sebab tak sebut pulak nih.. hii..ke dalam gambar tu.. bagi wani kalau lah  dapat sudah tentu dekat Janda baik, Pahang.. tertarik di Janda Baik. sudah tentu sebab resort kat sana dikelilingi dengan hutan ditambah pula dengan pemandangan air  terjun yang memukau.. memang menambat hati sesiapa yang bercuti di sana.. lebih - lebih lagi bagi yang nak jauh daripada kesibukan kota..

DAYA TARIKAN DI JANDA BAIK 

sebab utama kenapa wani tertarik di Janda Baik, sudah tentu ada aktiviti menarik, kita pun nak kenal tempat orang,, banyak lagi aktiviti menarik seperti boleh buat jungle trekking dan lain-lain. kalau orang yang suka hiking memang sesuai la ke sini sambil menikmati keindahan alam semulajadi ciptaan ilahi


AIR TERJUN ULU TAMPIT



TAMAN HUTAN REKREASI LENTAN



KUALA GANDAH LANCANG



FASILITI YANG DISEDIAKAN 

sudah semestinya keselesaan pengunjung ke sini adalah terjamin... ini kerana pakej bilik dilengkapi dengan penghawa dingin, TV LED 32 inci dengan saluran astro dan peti sejuk mini..selain itu, resort ini juga dilengkapi dengan kemudahan akses internet.. jadi, kalian semua pun tak payah risau.. zaman sekarang ni .. tak boleh kalau tak ada internet kan..



InsyaAllah kalau ada rezeki tak ke mana.. sekurang -kurangnya dah mempromosikan resort ini.. hii.. harap kepada yang lain nak join contest, dijemput untuk join 






This post have 6 komentar

avatar
Nurul Syahirah delete 6 January 2017 at 19:09

tq dear sebab sudi join :)

http://www.syahirahvaliant.com/2017/01/senarai-peserta-menangi-percutian-ke.html

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 7 January 2017 at 13:57

cantiknya tempat. good luck wani

Reply
avatar
Hani Rahman delete 23 January 2017 at 15:59

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
Lya Akif Imtiyaz delete 4 February 2017 at 16:28

Salam..hai waniey..kak lya singgah sini dr contest yg sama..all the best ya
http://www.akifimtiyaz.com/2017/02/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

Reply
avatar
Nurul Syahirah delete 8 February 2017 at 19:06

Assalammualaikum awak.. mintak claim hadiah ye :)

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang