Saturday, 25 February 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM....

bisnes bakeri


sudah sudah la tu dok fikir buat bisnes tu bisnes ni tak jadi. Bisnes ni kalau kalian semua tak nak lebur duit nak HADAM ilmu dulu , memang takkan jadi, percaya lah, eh ada ke orang nak percaya hii. Kadang kadang orang ingat buat bisnes semborono kalau tak ikut ilmu apa yang dibaca, confirm boleh jadi. Salah sebenarnya tanggapan macam tu. Kena kutip ilmu dulu, baru boleh praktis. InsyaAllah, dengan izin Allah dah nampak usaha kita tu, memang murah la rezeki kita. Betul tak? 

Intro wani dah macam kejam sikit... . :D . Tak lah kejam. Nak bagi semangat dekat kalian yang mana nak buat bisnes tu . KEYWORDS kat sini, kalau tak lebur duit, memang tak jadi bisnes. 

Wani dulu dok terfikir jugak nak buat bisnes bakeri, buat side income,sebab ramai orang suggest suruh buat kek bagai la, sebab dia orang makan yang kek wani buat sedap.. tapi itu lah kan .. macam kita kalau tak menuntu ilmu dulu dengan sifu, rasanya takkan jadi ..

Zaman sekarang ni, tak menanti nak pergi kelas baking dengan sifu pun, ebook sekarang dah mudah.. bayar, download dan terus hadam ilmu dan praktis, insyaAllah berkesan lah tu.. ramai dah download ebook bisnes bakeri ni, kalau kalian yang mana minat bisnes bakeri nak cari side income ,, boleh lah download ebook bakeri ni.. berbaloi dah dengan harga Rm 30  dah berbaloi

kan best kalau adik - adik , kakak - kakak dan abang -abang yang minat bakeri tu, hadam dulu ilmu dalam ebook bisnes bakeri ni.. barulah dapat result bagus.. bayar dah Rm 30 untuk ebook , hasilnya sebulan dapat jana income dalam 3 hingga 4 angka.. siapa tak nak.. yang penting HADAM dan PRAKTIS ilmu ..
FAST ACTION ..FAST RESULT..

ok dah faham, yang berminat boleh la klik banner di bawah

This post have 2 komentar

avatar
Nadhie Wueen delete 26 February 2017 at 02:19

Kalo ada bakat memasak, membuat kek memang senanglah. hehe. yang penting minat kan

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang