Monday, 20 March 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

                           produk nurraysa

Salam semua

Bertemu di entri kali ini, Dah musim cuti sekolah dah... happy holiday everyone.. jemputan makan nasi minyak dah mula sana sini.. tahniah buat pasangan yang dah berjaya bina masjid.semoga ikatan perkahwinan yang dibina sampai ke jannah.. bersweet sweet lah korang atas pelamin ya.. macam - macam posing dah :D.ingat tujuan nak kahwin tu,, jangan lupa..

Wani pun tak nak cakap panjang, cuma nak bagi tahu dari semasa ke semasa, wani akan bagi tahu kat sini tentang promosi yang sentiasa dijalankan oleh pihak HQ .. 

Kali ini, ada PROMOSI MAC dari 18  hingga 31 MAC. ada 3 item yang tengah promosi, Ketiga -tiga produk ini antara item yang tengah HOT.. dah murah dah tu kalau nak banding nak beli satu satu.., kali ini dengan set kombo make up remover dan bedak dd moist cake dah RM 65.90 kalau smenanjung lah.. 

                     produk nurraysa

Collagen powder ni pun antara produk hot jugak, 

Apa lagi korang ya, kalau nak merisik pasal produk ni jangan segan silu nak wassap wani di 0129823590.. mana tahu ,merisik risik kot jatuh hati kan :D

di antara kelebihan -kelebihan yang ada untuk setiap item






This post have 3 komentar

avatar
Unni anje delete 21 March 2017 at 12:52

wahhh promosi lagi... unni ramai kawan agnet produk ni

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang