Thursday, 4 May 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

sepetang bersama blogger


salam semua..sihat ke

wani cuba nak blogwalking.. tengok korang semua alhamdulillah nampak sihat walafiat.. dah blog nampak update tu.. kekadang kan wani fikir jugak kalau tengok macam lama korang tak update macam - macam fikir.. sihat ke, takut sibuk ke.. sampai macam tu sekali.. sayangnya wani kat korang ya :D

Baru ni, wani ternampak Bro Amir Denai Hati share kat fesbuk pasal SEPETANG BERSAMA BLOGGER 2017 dijangka berlangsung pada 13 Mei ini. Korang ada pergi ke? Siapa siapa yang nak pergi nanti, sama sama lah kongsi macam mana event kat sana. Bestnya berkumpul ramai ramai kat blogger event macam ni, lagi persahabatan tu tak lah terjalin setakat di alam maya jerr, boleh jumpa di alam realiti siap.. hii.. 

Teringin nak pergi .. tapi tak tercapai lagi ..mesti banyak program kat sana nanti kan. Sejak join kelab - kelab blogger banyak info dapat.. jadi kita tak lah rasa keseorangan.. 

Semoga dengan event macam ni dapat memberi impak yang besar kepada yang bergelar blogger,, ..menjadi seorang blogger semua pihak dah iktiraf..macam dah boleh dikategorikan sebagai profesional gitu kan ..  

semoga banyak input yang dapat.. dan dikongsi bersama nanti..

This post have 6 komentar

avatar
Nour Adieb delete 4 May 2017 at 19:12

Teringin juga nak pergi, tapi 13/05 ada program 😄

Reply
avatar
SIQAHIQA delete 4 May 2017 at 20:13

Kat mana program tu wani? :)
Siqah teringin juga nak join jumpa rakan blogger tapi macam segan pun ada. Hihi

Reply
avatar
Ana Fatihah delete 4 May 2017 at 20:19

Tak pernah pun join event antara blogger ni. Kiki
Tp, kadang2 rasa teringin jugak. :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete 4 May 2017 at 20:42

Sha pun teringin nak joint event2 macam nie.. tapi tu lah.. ada je kekangannya.. Tengok dari jauh jelah..

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 4 May 2017 at 23:09

huhu. sama la teringin jgk tp jauh.. :(

Reply
avatar
Pakcu delete 5 May 2017 at 11:43

wahh. alahmdulilah lama dah tak blogwalking, nasib baik dah daftar, jumpa disana taw.

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang