Tuesday, 13 June 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

sgshop contest


wani baru jerr lepas anjurkan giveaway  SGshop.. rasa nak join giveaway yang rakan blogger lain pulak..kita support giveaway dari rakan blogger pulak.. tengok hadiah pun lagi lumayan.. wani nak mencuba nasib join giveaway yang awesome ini, dari Ayue Idris,  mana tahu ada rezeki kan.. rata- rata di alam maya memang sana sini.. semua blogger bercakap pasal SGSHOP MALAYSIA.. kan.. barang - barang kat sana pun memang murah- murah. kali ini kena jawab soalan.. jadi kita kena ikut peraturan. jawab soalan ya.

  • Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?
boleh dijawab ringkas mengenai SGshop adalah satu online platform shopping di mana pengguna boleh membeli barang dari laman web e-commerce cina. Bagi memudahkan penghantaran barang yang efektif kepada pengguna,  Sgshop bekerjasama dengan syarikat ekspres dan logistik yang terbaik..keselamatan dan kepantasan dari Sgshop dapat menyakinkan pengguna untuk menerima barangan mereka dengan selamat dan terjamin.jadi pengguna tidak perlu risau. selain itu, Sghop Malaysia juga bekerjasama dengan pelbagai bank bagi memastikan proses pembayaran adalah selamat 


  • Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.
sekali tengok barang kat SGshop ni rambang mata dibuatnya.. jika dimurahkan rezeki wani dapat RM 500..dah banyak dah tu barang boleh beli.. dulu wani dah tengok- tengok .sekarang ni nak ambil barang yang betul diperlukan hii. dah lama sebenarnya tengok meja macam ni.. boleh buat meja kerja kat rumah.santai- santai  buat kerja blogging..blogger pun perlukan meja kerja jugak ok..  cantik dan modern macam kat IKEA tu kan..combined sekali dengan rak buku..  semestinya pilihan warna hitam .

1. SIMPLE MODERN DESK BOOKCASE COMBINATION CORNER

     LINK DI SINI

2. MODERN AND SIMPLE  COFFEE TABLE ROUND WITH CHAIRS 

lagi satu item yang wani dah tengok lama .. berkenan sangat tengok coffee table.. macam ni.. kalau letak dekat balkoni ataupun di satu sudut kat dalam rumah ,, nampak bertambah cantik ruang tu ..Sebagai pelengkap di satu sudut..  haa tiba-tiba teringat dekat Eric Leong .. Interior desginer yang famous tu....memang peminat Eric Leong,,  pandai dia transform  dalaman rumah dari yang nampak tak ada apa kepada dalaman rumah yang wow.. wani minat jugak lah bab interior design ni,, sebagai hobi jerr.. rumah tak bermake up pun tapi teringin :D



3.NEW BACKPACK ALL MATCH KOREAN FEMALE

 dah lama dah teringin nak backpack.. senang sebenarnya backpack ni untuk travel mana-mana.Mana lah tahu kot jadi travel blogger kan hii..backpack ni memang sesuai yang nak travel.. kalau yang malas pakai sling bag tu kan .. sangkut je backpack ni guna 2 bahu, bukan satu bahu jerr,, takut lenguh .. wani tengok di SGshop berkenan tengok backpack yang ini walaupun banyak yang lain.. semestinya hitam yang jadi pilihan

itu sahaja 3 item yang wani nak, mudah-mudahan ada rezeki sekali lagi untuk wani.rezeki untuk raya :)

This post have 5 komentar

avatar
Shad delete 21 June 2017 at 12:07

Good luck Wani. Bestnya kalau dapat jadi salah seorang pemenang. Puas menyoping.

Shad
https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang