-->

Monday, 20 November 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

Salam semua salam sabtu .. salam 21 syawal.. tak lama dah nak habis bulan syawal ni 

Hari ni entri up lagi pasal nurraysa.. 😍.. .. harap korang tak jemu lah.. haaa.. bila sebut soal bisnes ni. macam - macam platfrom kita nak cerita.. salah satunya medium blog.. ada satu aura kenapa wani nak berbisnes nurraysa ni..wani dulu memang jenis reject kalau tengok orang berbisnes..  mungkin sebab selalu cakap kat sendiri aku mungkin tak macam dia kot..dan tak boleh buat bisnes.  bila kita berfikiran begitu memang dah mindset kita pun akan jadi macam tu lah jugak.. 

 bukan senang nak berbisnes sedangkan background family wani bukan orang bisnes.. jadi pengalaman tengok keluarga sendiri berbisnes tu tak ada.. ,memang satu cabaran  lah jugak buat wani..semoga Allah permudahkan.. kalau orang memperlekehkan sebab kita jual barang.. it's ok keep calm. Biasa dah terutamanya kalau bunyi - bunyi suara sumbang belakang kita tak kisahlah siapa pun .. saudara - mara ke, kawan ke masyarakat sekeliling ke.. kita terima dengan hati yang terbuka dulu.. 

Semalam kat group wassap tengah  bincang pasal ekonomi Malaysia dan ekonomi dunia yang tak menentu dah sekarang ni.. jadi apa yang perlu kita buat. Kita kena ada investment, cash dan juga. Savings. 3 Semua tu sangat penting.. 

Nak harapkan income dari blogging pun tak seberapa jugak.. huuu.. 

Dah terlebih cakap dah wani ni, haaaa. disebabkan tengok gambar produk ni sangat cantik merah delima macam tu , wani suka sangat warna ni.. jadi wani nak upload kat sini. Produk terkini Nurraysa sudah ada 22 jenis produk dah.. insyaAllah Nurraysa akan melebarkan sayapnya di peringkat global yang lebih luas lagi. eh mestilah suka kan ..hii.. product of Malaysia :) 

Oklah jemput cuci mata dengan produk terkini Nurraysa. Nanti akan update dari semasa ke semasa.. apa - apa pertambahan produk Nurraysa























This post have 7 komentar

avatar
Nadhie Wueen delete 15 July 2017 at 23:42

brow shapping, mascara n eye liner tu berapa rege tiap satu?

Reply
avatar
Wani Sukarno delete 16 July 2017 at 17:23

@nadhie wueen

tak terlintas nak letak sini nanti next entri lah nad.. hii

mascara = rm 29.90
brow shaping = rm 25
eyeliner - rm 29

Reply
avatar
Mazni Azmi delete 17 July 2017 at 10:08

Bagus untuk muslimah yang jaga solat. Senang nak tanggalkan make up

Reply
avatar
noor azlan delete 17 July 2017 at 18:33

Banyaknya keluaran terbaru....

Reply
avatar
Sha Mohamed delete 23 July 2017 at 22:08

Bagus ada produk mesra wuduk nie.. Senang nak cuci..

Reply
avatar
SIQAHIQA delete 20 November 2017 at 22:51

Wow banyaknya produk baru. Berkembang pesat sekarang. Siqah selalu nampak iklan kat highway. Hihi

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang