Tuesday, 5 September 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

promo aidiladha nurraysa

salam semua,

quick entry for today, baru jerr sale merdeka dah lepas, Nurraysa buat lagi sale untuk promo aidiladha, permintaan yang tinggi agaknya..

jom siapa yang nak merisik tu, meh la I am here for you, hii... siapa yang masih merenung tengok produk ni tak salah nak tanya - tanya pun.

jom wassap wani di 0129823590

korang layan je la ya promo yang meletop kat bawah..dan kalau ada sesiapa nak COD pun boleh tapi area berdekatan dengan tempat wani la ya..
























1 komentar:


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang