Friday, 6 October 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

NURRAYSA

salam semua

seperti yang wani dah bagi tahu semalam tentang KEMPEN NURRAYSA di SINI ..Korang boleh tengok set mekap yang ditawarkan sepanjang tempoh promosi berlangsung. kali ini, wani nak share berita baik untuk korang semua. untuk kempen kali ini, sebarang pembelian produk Nurraysa RM 100 dalam satu resit korang layak untuk menyertai CABUTAN BERTUAH ..best tak?.

yang ini hanya pembelian yang layak dalam tempoh promosi berlangsung sahaja, 1 Oktober sehingga 31 Disember 2017.. lama sangat tu.. dan di antara hadiah - hadiah yang bakal dimenangi oleh pemenang bertuah ialah :


  • 2 x rantai emas              
  • 5 x subang emas 
  • 2 x gelang emas                   
  • 5 x loket emas

wow.. bestnya.. siapa tak nak kan ..wani perasan Nurraysa ni kalau buat cabutan bertuah, asyik nak bagi emas jerr.. emas mahal boleh buat pelaburan hii.. beli produk Nurraysa boleh berpeluang untuk menang cabutan bertuah..

jom, jom jangan lepaskan peluang ini di depan mata.. jaminan korang tak akan menyesal, selain daripada produk Nurraysa yang terbukti berkesan, korang berpeluang juga nak join cabutan bertuah.

jom siapa yang berminat boleh wassap wani di 0129823590


This post have 3 komentar

avatar
Mazni Azmi delete 6 October 2017 at 16:52

Assalamualaikum wrmbth. Salam Jumaat sis Wani

Wah kalau dapat emas lumayan tu

Reply
avatar
atiehilmi.com delete 10 October 2017 at 18:51

wah !! best ni.. seme pelanggan berpeluang nak menang..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang