Wednesday, 4 April 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

                     


Dah banyak kali jugak jari jemari ni asyik nak klik video COMEL PIPI MERAH, berhantu sungguh lagu ni kan. Golongan mak - mak semua pakat nyanyi lagu ni. :D. Tahniah buat Dato Siti Nurhaliza Malaysian sweetheart atas kelahiran cahaya mata sulung, tahniah juga sebab dah bergelar ibu setelah sekian lama menanti . Tengok video klip ni pun macam dah tahu, betapa gembiranya Dato Siti dengan kelahiran baby girl beliau, Siti Aafiyah. Moral of the story, sabar itu indah ok. Kalau Allah nak uji hambanya, nak tengok sejauhmana hambanya itu boleh bersabar. Makcik bawang dan pakcik bawang tolak ke tepi. hihi.. Ujian sebenarnya  nak kata sakit, tapi indah sebenarnya.

Sekarang ni Instagram Dato Siti, asyik post gambar Siti Aafiyah dah sekarang, ternampak video klip ni kat Instagram Dato Siti baru 5 hari release kan sebab ni video full penuh, sebelum ini macam dalam 15 saat. Dah lama tak dengar lagu terbaru Dato Siti, tup tup keluar untuk lagu comel pipi merah.

Kat bawah ini disertakan dengan Lirik lagu COMEL PIPI MERAH

LIRIK LAGU COMEL PIPI MERAH 

Senyumnya Manis penyejuk jiwa hamba
Semanis Manisnya bak gula
Rupa Nan elok penghibur ayah bonda
Indah Kurniaan maha esa
Sayang Disayangi timang ditimang

Alahai Manjaku seorang
Sayang Disayangi timang ditimang
Cinta Hatiku selamanya
Dimana Dia buah hati saya
Buah Hati saya ada di dalam rumah
Dimana Dia intan payung saya
Intan Payung saya yang comel pipi merah


Can Mali can can mali can
Can Mali can ketipung payung
Can Mali can can mali can
Can Mali can ketipung payung

Budi Nan elok pekerti yang mulia
Panduan Hidup hari muka
Taat Berjasa jadi orang berjaya
Penuhilah Ilmu di dada
Sayang Disayangi timang ditimang
Alahai Manjaku seorang
Sayang Disayangi timang ditimang
Cinta Hatiku selamanya

This post have 6 komentar

avatar
Sha Mohamed delete 4 April 2018 at 16:25

Suka sangat lagu ini.. Kikiki..

Reply
avatar
mamapp delete 4 April 2018 at 18:13

alolo comelnya.. uihh tetiba tingin puna nak bagi adik kat syafi haha

Reply
avatar
Cik Ash delete 4 April 2018 at 20:04

duk stalker ig ct sokmo hahahha loni

Reply
avatar
Cik Renex delete 7 April 2018 at 20:26

Kalau dengar lagu ni memang akan teringat baby afiyah yg comel dan cucu dato siti arif jiwa . hee

Reply
avatar
Ciktie delete 8 April 2018 at 17:27

Best lagu ni..tapi kalau Siti mana tak best lagu dia kan. Kebanyakannya best-best je

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang