Friday, 28 September 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM..


KOLEKSI SARUNG LENGAN / HANDSOCK MURAH DAN SELESA UNTUK MUSLIMAH DARI BUTIK SATU MAKNA 4U || Penggunaan sarung lengan kini amat popular di kalangan wanita muslimah yang mementingkan soal aurat. Ia bukan sahaja dapat membantu wanita untuk menutup aurat di pergelangan tangan malah ia juga membantu muslimah dalam menepati syariat islam untuk menutup aurat dengan sempurna.

Penggunaan sarung lengan ini kiranya dapat membantu solusi untuk muslimah di luar sana yang ada kalanya baju yang kita pakai akan nampak pergelangan tangan. Wani sendiri pun ada masalah apabila baju yang kita pakai tu singkat lengan. Memang kena pakai handsock jawabnya. Ada tak yang mengalami masalah yang sama ?. Bukan setakat singkat lengan, jenis baju yang bahagian lengan baju yang nampak besar sangat pun satu masalah juga kan.

KOLEKSI TERBARU SARUNG LENGAN AINISHA RUFFLE 3.0

Untuk korang yang masih tercari - cari sarung lengan yang murah dan selesa, pernah dengar tak Butik Satu Makna 4U ?  Kalau korang nak tahu, Butik Satu Makna 4U mempunyai pelbagai koleksi handsock dan stokin yang dijual untuk muslimah di luar sana. Dan kali ini, apa yang istimewanya koleksi terbaru sarung lengan telah dikeluarkan.  Pertama kali pergi terjah website butik ini, terus terkejut tengok ke harga memang murah sangat. Rasa macam tak percaya.

Kali ini, keluaran terbaru sarung lengan Ainisha Ruffle 3.0. Banyak design sekarang untuk handsock kan, yang ruffle macam ini lagi nampak cantik dan sweet untuk si pemakai kan. Apa yang menariknya, design handsock kali ini ada sampai 3 lapisan untuk ruffle iaitu :

1. Handsock basic
2. Handsock dwiely
3. Handsock triely

 Jadi, korang boleh pilih sama ada tertarik nak yang mana satu berkenan di hati. Kalau ikutkan hati semua nak hii. Ada pelbagai pilihan warna yang menarik yang boleh dipilih.  Jom tengok gambar ya.

HANDSOCK BASIC 

Untuk handsock basic ini ruffle hanya satu layer sahaja.




HANDSOCK TRIELY

Untuk handsock triely ini, ada 3 lapisan ruffle, yang ini lagi nampak ruffle nya.




HANDSOCK DWIELY 

Untuk handsock dwiely ada 2 lapisan ruffle.



Cantik tak semua ? Bertambah manis kalau si pemakai pakai, macam model di bawah ini. Lagi jelas sikit sebab nampak ke semua yang basic, dwiely dan triely tu macam mana.








HARGA YANG MURAH DAN MATERIAL YANG TIDAK PANAS 

Percaya tak, harga memang murah. Untuk Ainisha Ruffle 3.0, harga untuk handsock basic bermula pada harga RM 10. Material adalah dari kain jenis mosscrepe. Jangan risau material tak panas ya.

AINISHA RUFFLE 3.0 BASIC
Harga RM 10
Panjang : 36 cm
Lilit atas : 20 cm
Lilit bawah : 13 cm 

AINISHA RUFFLE 3.0 DWIELY 
Harga RM 12 
Panjang : 36 cm
Lilit atas : 20cm
Lilit bawah : 13 cm 

AINISHA RUFFLE 3.0 TRIELY
Harga RM 15
Panjang : 38 cm 
Lilit atas : 20 cm 
Lilit bawah : 13 cm

Sekiranya korang nak tercari - cari handsock yang murah dan selesa kat sinilah jawabnya, cepat - cepat whatsapp di 0167710754
ATAU

boleh klik link di bawah
blogger.promo.wassap,my

 Untuk maklumat lanjut, boleh layari laman sosial atau kunjungi di Butik Satu Makna 4U seperti di bawah :

No. 27 Jalan Kirana 1
Taman Kirana
86100 Ayer Hitam 
Kluang Johor

Instagram 

Facebook 

Website 










1 komentar:

avatar
ray delete 28 September 2018 at 16:11

ray suke yg ruffle tu. cantikkkk

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang