Tuesday, 26 May 2015

author photo
ASSALAMUALAIKUM...


alhamdulillah , penantian berakhir jugak. lega rasa hati..sejak join contest dari bulan 3 sampai bulan 4 , lepas tu nak umum hujung bulan  4 tak silap.. bulan 5 baru dapat hadiah .. nasib ada orang kat rumah.. sebab posmen sampai petang sabtu. petang pulak tu..

terima kasih Chef Obie yang telah menganjurkan contest ni.. dari bulan 3 sampai bulan 4.tertarik nak join sebab hadiah pun lumayan la jugak.. belum cuba belum tahu ..dah cuba baru tahu dapat lah tempat ketiga hii.. terkejut sekejap sebab ramai sangat yang join ..  tak sangka ada rezeki Allah nak bagi.. terima kasih juga kepada pihak penaja yang sudi menaja hadiah.. orang kuat belakang Chef Obie ni..


hadiah banyak tapi banyak voucher, dan juga majalah aroma serta buku dessert for  today.. hadiah utama ada sekali dengan handwhisk .. tak ada rezeki nak dapat hiii  nasib ada hadiah buku-buku resepi ni wani agak jarang nak beli buku resepi ni sebab banyak tengok kat internet :D.. kesemua soalan,  wani jawab dalam blog Chef Obie.. Chef Obie bukan sebarang Chef ya.. boleh jengah blog Chef Obie ya kat SINI nak tahu background beliau.. insyaAllah kalau ada rezeki lagi.. Chef akan anjurkan contest lagi. terima kasih banyak2 chef..


This post have 4 komentar

avatar
Sweet red cherry delete 26 May 2015 at 22:30

wah bestnya dapat hadiah..tahniah wani :)

Reply
avatar
Ana Jingga delete 27 May 2015 at 09:28

Tahniah Wani, bestnya menang.

Reply
avatar
chef obie delete 8 June 2015 at 23:13

Tahniah,

InshaAllah next year ada hadiah wang tunai

Reply
avatar
chef obie delete 8 June 2015 at 23:14

Tahniah,

InshaAllah next year ada hadiah wang tunai

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang