-->

Saturday, 30 January 2016

author photo




Salam semua dah last day untuk bulan January dah hari ini.esok dah bulan 2. Betul ke tahun ni banyak cuti panjang, kenapa sebelum ni tak pernah sama ke.. Terbaca dalam berita sebenarnya bagi tahu cuti tahun ni banyak cuti panjang.. Tak cek kalendar secara detailed lagi. 

Emm setakat ni follower wani dah nampak steady jer.. Sebelum ni wani memang macam blogger lain jugak, macam pelik nape follower makin lama makin berkurangan,lepas tu fikir x best sangat ke posting kita sampai berjemaah beramai - ramai nak unfollow, huu ,, wani kehilangan dalam 63 follower setakat ini, tapi apapun dah tahu dah sebabnya, itu pun baca dari blogger lain jugak, terima kasih info yang sangat pantas. Ramai jugak blogger yang tak berapa  nak aktif. 

Lepas tu, dapat pulak komen dari kak ana pasal tak boleh nak comment kat blog sebab wani guna google + direct dengan komen sekali. Jadi bila nak komen tu loading lambat, wani perasan jugak tu, sebab pernah rasa masa nak komen blog lain yang guna google + komen ni. Wani cuba cek balik, sebelum tu wani ada tick kat ruangan kotak "google + comments on this blog". Macam kat gambar tu  sekarang dah untick, harap - harap betul la ya.. Kalau nak balik yang asal. 

1 komentar:

avatar
Ana Jingga delete 1 February 2016 at 16:43

yeay.. Alhamdulillah .. tq wani dah boleh komen sini , heppi sangat sebab selalu singgah tak dapat tinggalkan komen.. :)

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang