-->

Tuesday, 21 June 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM....


Salam semua salam ramadan yang ke 16, wani baru teringat yang cover photo yang dijanjikan oleh kelab cinta ketuhar, hari ini dah 21 hb, kontrak untuk 1 bulan, haa kontrak konon . Ini adalah seperti yang telah dijanjikan sebab bulan ini nak letakkan nama pemenang.tak lama dah nak habis ' kontrak'ni
tinggal dalam beberapa hari lagi nak habis. Buat kenangan la kat sini nanti dah tak nampak dah kat situ

Itu lah dia nama sebenar yang terpampang dekat cover photo, kalau nak tahu resepi ni boleh la search BISKUT ICEBOX LEMON POPPY SEEDS. sebab nak letak link kat sini wani guna app blog, susah sikit.. Satu pun tak buat biskut raya, badan letih semacam bulan puasa ni ,, masak untuk juadah berbuka tu pun dah kira ok.. 

This post have 0 komentar


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang