-->

Saturday, 30 July 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM...


Salam semua

Minggu ni minggu terakhir syawal dah minggu depan masuk bulan lain dah...hujung minggu biasalah trafik blog pun slow.kita taip yang ringkas - ringkas sudah lah.sebenarnya tertengok gambar dalam folder ada terscreen shot gambar semasa susunan follower masih tersusun,,kalau dulu ada JOIN THIS SITE.. tapi sekarang dah tak ada dah ada UNFOLLOW, macam gambar kat bawah terasa macam tak puas hati pulak tengok berubah macam ni,,aii maroh sangat nampak..huuu.wani ada tulis isu ni dulu.sekarang tulis balik,, nampak sangat tak berpuas hati hiii

Yang wani tak faham sekarang adakah orang yang tak pernah follow blog wani nampak button unfollow tu, ataupun yang dah follow jer yang nampak.Aishh keliru ..keliru...


This post have 2 komentar

avatar
Ana Jingga delete 30 July 2016 at 18:52

kalau tak salah kak ana blog yang kita follow sahaja akan ada button unfollow, blog yang belum kita follow adabutton follow kat sana :)

Reply
avatar
Amie delete 31 July 2016 at 18:59

Sekarang macam2 perubahan berlaki dalam dunia maya... kak pun dah tak boleh nak ikuti perkembangannya... tak larat.

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang