-->

Saturday, 5 November 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM...


terasa macam nak cek ranking kat alexa berapa.. sebab sebelum ni banyak kali la blogger -blogger lain dok tayang ranking masing- masing.....kita pun nak tayang jugak..  tapi bila tengok bounce rate kat alexa ni biar betul rendah..rendah pun tapi bunyi banyak lagi hii.... nak banding kat google analytics ..bounce rate blog wani tinggi sangat hii.. ye ke ni .. ..tak tahu mana satu yang betul.. bab ranking tu dalam tangga ke 4,120.. 

hujung minggu ni kebanyakan blog pun cuti rehat ,, tapi kita post la jugak entri hari ini. selamat malam semua ... 





This post have 9 komentar

avatar
Shikin Razali delete 6 November 2016 at 00:36

Wahh, okey la tue di tangga yang ke 4000, sya yang ke 6000 huhuhu...

Reply
avatar
Warisan Petani delete 6 November 2016 at 00:50

Wkmsalam.
Tahniah Mek.
Hebat tu.

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 6 November 2016 at 01:35

wah.. bagus tu. tingktkan lg. blog busyra entah no brapa tah. hehe

Reply
avatar
Lea Azleeya delete 6 November 2016 at 01:53

Huyyooo tahniah wanie.. Hebat gile.. Resepi byk mesti ramai yg singgah punye... hehe

Reply
avatar
Mijablur delete 6 November 2016 at 10:35

Tahniah ...okay ler tu 4000

Reply
avatar
mek yunie delete 6 November 2016 at 12:46

Mek tk penah check --' bgus jgk kan kalau check

Reply
avatar
Unni anje delete 6 November 2016 at 13:26

wow wani.. tbaik la!!! Tahniah

Reply
avatar
SIQAHIQA delete 7 November 2016 at 07:19

Terbaiklah wani!! Tahniah! :)

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang