-->

Thursday, 10 August 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

blog wani sukarno

salam good day everyone... short entry for today lah ok.. if you notice at the right sidebar in my blog, I dont think you are familiar with this name.hii .. actually, I have been contemplating to appoint second admin for my blog. this time I am very serious for the sake of my blog.. finally, i chose my adopted little sister, Zaty.. because she is a blogger too. at least ,she knows how to handle a blog.. hiii.. thank you lah Mek Tie. But, before that I asked her first, if she agrees to become my second admin,, and she said if i trust her, it's up to me. She is willing to carry on a responsibility.

Korang camner yang ada blog tu, ada teringin nak cari second admin tak.. find a trustworthy person. Then ok dah.. wani takut jugak syok sorang sorang kat blog ni. Bukan apa, bukan nak terlintas benda yang tak baik,, just a preparation .. 

Ok itu saja semua. Beberapa hari dah menyepi takut bersawang pulak blog.. 

This post have 6 komentar

avatar
Shikin Razali delete 9 August 2017 at 14:43

Setakat nie, saya masih takde calon yang sesuai lagi, tapi kalu blog library saya tue memang ada second admin... Cuma selalunya sayalah yang akan update blog library tue jugak..

Reply
avatar
noor azlan delete 9 August 2017 at 17:12

Ok jugak... boleh update selalu kalau tak sempat...

Reply
avatar
Azirahman delete 14 August 2017 at 11:50

aktif lah mengupdate lepas ni....best jugak ada 2nd admin kan

Reply
avatar
Ana Suhana delete 16 August 2017 at 21:03

Bagus juga kan ada 2nd admin ni. Boleh tlg tgk kan blog in case kita xsempat nk jengah blog.

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 16 August 2017 at 22:17

Kadang bila tak menang tangan memang teringin nak ada admin. tapi biarlah dulu sbb blog saye masih personal blog, ada gaya penulisan tersendiri. hehe

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang