11 May 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

cool blog

Agak jarang juga lah kalau nak beli minuman yang pelik - pelik ni hii. Pelik ke cool blog ni. Bukan tak nak minum, entah lah jadi tak biasakan nak minum, Walaupun orang cakap level gula dalam air macam ni memang banyak, tapi tak apa kita pilih yang mana boleh minum. Banyak jenis betul minuman yang disediakan di cool blog. Tak tahu nak pilih yang mana satu.

Disebabkan favorite ada coffee, jadi dah pilih tiramisu coffe ice blended tambah pearl. Total Rm 6. Banyak sungguh la jenis yang lain. Yang letak oreo pun ada, yang letak brownies pun ada. Adui yang letak brownies tu entah la takut tak terima tekak hii.


Selalunya kalau masuk Pasaraya Nirwana, memang tengok saja lalu kat kiosk cool blog ini. Tengok macam tak ada orang, tapi bila dah masuk orang order macam lambat sikit.huuu..menunggu lah kita lambat sikit pun. Kasihan adik ni buat sorang.


Inilah rupanya tiramisu coffee ice blended. Memang peminat tiramisu dan peminat coffee jugak. Kiranya sama la tu kan. Apapun sedap, lebih lagi time cuaca panas sekarang. Peminat cool blog mesti ramai ni.

This post have 3 komentar

avatar
Noor Maizan delete May 13, 2018 at 1:24 AM

Favorite tunang Mai ni coolblog. haha masa dia nak confess dulu pun dia belikan coolblog , tengah minum baru dia ajak kawin. ahaha.

Reply
avatar
Cikgu Ayu dot My delete May 13, 2018 at 5:39 PM

Sekali sekala, suka juga layan Coolblog.
Vanilla Oreo Smoothie. 😄

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram