09 May 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

giveaway


KLIK SINI UNTUK JOIN 

Lama rasa tak join giveaway, so kali ini kita support giveaway dari rakan blogger. Ternampak entri giveaway ini di blog Blogger Gee, rupanya Blogger Nadia buat untuk second giveaway. Kali pertama dah join, tapi tak ada rezeki, harap kali ini ada rezeki lah ya..Hadiah pun menarik. Senyum sorang - sorang dulu. Mana tahu rezeki masuk. 

Korang nak join boleh klik link kat atas ya. Hadiah memang best. Blogger Nadia ni sorang lagi ratu flatlay,hihi Suka jugak tengok kat blog dia ke semua  flaylay photo. Dan suka juga dia bercerita pasal travel. Semoga terus berblogging 

This post have 5 komentar

avatar
nadiah izzaty delete May 9, 2018 at 8:59 PM

Wanii~ thank you sudi join GA nadia .

Good luck and ameen . Semoga my 2nd GA ada rezeki utk wani . <3

Reply
avatar
Nik Ailya Saffaa Nik Hisham delete May 9, 2018 at 10:40 PM

semoga berjaya! jalan-jalan blogwalking sini ^^

Reply
avatar
Aiman delete May 28, 2018 at 11:22 PM

Dari segmen yang sama. btw Good luck :)

| blog aimanabdullah |

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Follow Me On Instagram