-->

Monday, 19 August 2013

author photo
ASSALAMUALAIKUM......


salam semua.. lamanya tak update blog sebulan agaknya... hihi..last update masa minggu ke dua puasa  apa khabar semua ..semoga sentiasa dalam lindungan rahmatNya... sebulan ramadan sudah berlalu dan syawal pun menjelma hari ni sudah 12 syawal kan ... wani baru nak wish SELAMAT HARI RAYA... tak apalah masih lagi dalam bulan syawal kan walaupun dah 2 minggu kita beraya..... ataupun mungkin dah ada orang selesai berpuasa 6... jadi masih beraya lagi kan. open house pun masih lagi berjalan..so upacara makan-makan pada bulan syawal ni memang tak habis la ...  oklah setakat itu sajalah pada pagi yang mulia ini.. nanti wani akan menyusul dengan resepi... lama sudah tidak update... ...sekali lagi SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN....

wani besama bonda dan adik lelaki...

This post have 2 komentar

avatar
Sweet red cherry delete 19 August 2013 at 12:34

hai..salam wani..

selamat hari raya dan maaf zahir batin dr kami SRC..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang