-->

Tuesday, 23 August 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM.....


Benda yang paling tak alert setiap kali masuk tempat mesin parking mana - mana sekalipun...tiket parking tu selalu wani tinggal dalam kereta tak pernah nak masukkan dalam beg sebab tak suka benda - benda kad macam ni duduk dalam beg..letak dalam purse pun tak suka  Hiii...nanti nak cari habis kesemua barang bawa keluar kalau kejar masa kan.. 

Tapi kalau ikut arahan tak boleh tinggal ni dalam kereta.. Kena denda pulak...

Ada ke macam wani ni.. Kalau tidak kita geng la..hiii


This post have 7 komentar

avatar
ejulz delete 23 August 2016 at 18:21

bahaya kalau tinggal di kereta.. HEHE

Reply
avatar
MisDiarios delete 23 August 2016 at 19:03

selalu bawak je sbb kekadang auto pay machine kat dlm mall

Reply
avatar
Anis Azalea delete 23 August 2016 at 22:58

Kena bawak sebab ada kes org curi keta boleh bawak keluar je sbb ada parking ticket. Depa sanggup bayar ok..

Reply
avatar
Wani Sukarno delete 23 August 2016 at 23:04

ooh ni kat mydin dia x de auto pay machine.. ada orang jaga hiii

Reply
avatar
Wani Sukarno delete 23 August 2016 at 23:07

oooh kena take alert la next time huu..takut jugak.. sebab kat parking depan mydin ni ramai orang.. bukan macam dalam mall bertingkat2 ..

Reply
avatar
Mas_FVOME delete 24 August 2016 at 14:16

x prnh buat..sbb x de kete..haha

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang