-->

Thursday, 8 September 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM...


sejak kebelakangan ini,kalau tengok entri dekat blog walaupun wani ada kongsi macam-macam ,akan naik jugak popularnya pasal resepi.. agaknya blog ni dulu memang entri pertama wani post pasal resepi hii.. ingat macam nak korek baca entri lama haaa..jadi tengoklah jagung rebus noxxa dah naik kat popular post.. yang entri sembang santai orang tak nak baca sangat ..

 tapi tak apalah kot,, sekarang wani tak boleh nak fokus pasal masak-masak sangat kat entri blog ni ,,dulu wani ada ping link blog wani di web kongsi resepi ,sudah 6 tahun,sampai sekarang masih naik trafik dari sana,, walaupun sekarang dah tak aktif dah kat sana,, itulah penting sangat ping kan ..nak naikkan trafik. dulu masa nak main blog first time, rasanya wani letak link blog dekat kongsi resepi,, sebab katanya letak link blog akan naik kan trafik.. masa tu wani tak tahu apa tu "trafik"..for the first time being a blogger and nak tanya pasal trafik.. hii jakun betul tak pernah dengar perkataan tu.untuk makna yang lain. trafik jalan tahu lah...  :D..

 tapi tak lah sampai tak buat entri langsung dah itu minat kan..  plan to focus more in the future  ..what's  past is past ..but the present is here..What happen next? maybe surprise soon  .. just stay tuned!!




This post have 8 komentar

avatar
Hasif delete 8 September 2016 at 15:46

masak jagung guna noxxa? ketupat pun leh masak dalam tu.. keyword ni wani.. hehe..

semoga berjaya yer..

Reply
avatar
Gee Lion delete 9 September 2016 at 03:16

saya pulak main tulis je, apa yg terfikir tulis je
jadi trafik pon taklah kencang mana
redha je laaaaa

Reply
avatar
mek yunie delete 9 September 2016 at 10:59

Xpe, tulis je. Yg pnting memori kita tk hlg and sharing tu bleh mnolong org.

Reply
avatar
Hanis Amanina delete 9 September 2016 at 18:29 This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
arzmoha delete 9 September 2016 at 18:40

kipidap kipidap...teruskan...

Reply
avatar
Wani Sukarno delete 9 September 2016 at 23:10

hii ya dik boleh masak macam2

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang