-->

Thursday, 6 October 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM... 


pesanan daripada Puan Linda Chua.. sebelum ni pernah wani cerita pasal kuih bulan yang wani order di entri yang lepas ..jaga - jaga ya, sesiapa yang nak merasa air tangan Puan Linda, sila cepat - cepat follow di facebook beliau,, tik tok tik tok masa jer tu bila nak open order,, tengok daripada komen ramai sangat yang tak merasa lagi kuih bulan ni,,,, 

Yang wani punya dah habis dah,, tak order dah kasihan kat orang lain yang berderet - deret nak kan kuih bulan ,bagi peluang untuk mereka lah hiiii.. godaan sungguh tengok gambar tu kan 

This post have 6 komentar

avatar
mek yunie delete 6 October 2016 at 17:09

Godaan jugak petang petang ni haa --'

Reply
avatar
Warisan Petani delete 6 October 2016 at 21:03

Bukan senang nak dapat kuih bulan halal macam ni.

Reply
avatar
Ana Jingga delete 6 October 2016 at 22:05

kak pernah juga makan kuih bulan ni, sedap kan wanie, wahhh template blog baru ye.. tahniah wanie

Reply
avatar
Gee Lion delete 7 October 2016 at 01:39

dah bertukar rupa blognya?
cantik!
^_^

godaan memang godaan..
saya masih ingat rasanya, sedap giler.
>,<

Reply
avatar
Hoho delete 7 October 2016 at 11:22

Sedapnya.. Lama tak menjamah kuih bulan.

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang