-->

Saturday, 3 December 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM.....



Semalam terasa nak check google adsense dan dah tiba masanya wani cash out google adsense, cuma tak berapa nak reti.. agak lama dah manabung sejak setahun lepas.tak boleh nak tunggu, kadar USD sekarang nilai tinggi, sebelum ni pun ada pernah terbaca macam mana nak cash out google adsense dan rata - rata payment method melalui western union.. western union ni memang kena isi borang bagai,macam - macam nak copy ic la,kelebihannya duit pun dapat cash... cuma nak tunggu masa selepas kita cash out pun macam nuffnang la jugak.. 

Dan baru - baru ini pun wani ada terbaca rakan blogger bagi tahu yang google adsense dah boleh buat wireless transfer. Sebelum ni tak ada,Itu lagi senang sebenarnya sebab masuk ke akaun bank kita terus... masalahnya wani ni tak ada pengalaman... ada tak sesiapa yang dah pernah cash out melalui wireless transfer.. cuba cerita sikit,, boleh la buat rujukan buat blogger yang lain. Agak kerisauan jugak bila sebut wireless transfer ni... kelebihan nya wireless transfer ni tak payah pergi ke bank. .nanti macam - macam kena tanya oleh pihak bank

Dekat akaun google adsense wani dah ada petak warna merah macam kat bawah...kalau ada sesiapa yang berpengalaman boleh la kongsi

"YOUR PAYMENT ARE CURRENTLY ON HOLD. ACTION IS REQUIRED TO RELEASE PAYMENT"


TIP GOOGLE ADSENSE






This post have 4 komentar

avatar
Mazni Azmi delete 3 December 2016 at 13:50

Rezeki wani 😍 Bestnya ada google adsense masa dud tinggi

⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

Reply
avatar
Sha Mohamed delete 4 December 2016 at 16:04

Alhamdulillah rezeki.. tapi kak Sha xde Google adsense.. so xle nak bantu wanita..

Reply
avatar
Hasif delete 5 December 2016 at 00:02

tahniah dah boleh cashout google adsense yer..
sy xberapa nk pandai google adsense ni, tp kalao google adword tu tahu la sikit2 cmner nk setup dia tu.. hehe..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang