-->

Thursday, 1 December 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM....


Bulan terakhir untuk tahun 2016,, banyak benda yang berlaku tahun ini, kalau nak cakap bab isu - isu semasa tak tercakap wani, bukan tak ambil kisah.. ikut hati ni banyak sangat nak bagi tahu. Kalau tulis dalam blog ni rasa 2 hari kalian baca pun tak habis lagi.. hiii... kita rakyat marhaen ni sabar jer lah..

Kalau dekat sekitar rantau panjang  lama dah riuh pasal ni.. kan .. untung orang yang tinggal sempadan dekat Thailand.. kampung bonda wani kat rantau panjang. Kalau tahu isu macam ni mesti la sepupu wani yang banyak heboh...kalau orang kat sana bagi tahu " loni 3 amah tok berapo laku doh ".. maksudnya RM 1.50 pun dah tak ada nilai. Duit ringgit kita makin lama makin merosot... kat negara orang sampai dah ada notis macam ni apa semua kalian rasa..

Tak silap wani ringgit USD dollar sekarang dah RM 4.46 bagi nilai USD 1.00 .Buat masa sekarang, wani banyak bergantung kepada google adsense... syukurlah sekurang - kurangnya ada la side income, cuma banyak lagi nak tahu apa lagi tip - tip macam mana nak meningkatkan earning dengan google adsense ni.. 





This post have 5 komentar

avatar
Mazni Azmi delete 1 December 2016 at 20:20

Kerja luar negara makin kaya la. 😍

⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

Reply
avatar
SIQAHIQA delete 2 December 2016 at 00:29

Huhu.sedih bila jadi camni. Makin bertambah kos kita kalau nak ke luar negara. Pergi Indon pun dah tak kaya cam dulu..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete 4 December 2016 at 16:06

Adoi makin jatuh ye nilai duit kita.. sedih..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang