TUKAR BLOGSPOT KE DOT COM

ASSALAMUALAIKUM...

TUKAR BLOGSPOT KE DOT COM


Tak tahu nak mula macam mana... blog wani masih blogspot.. apa yang terlintas dalam fikiran sekarang kalau tukar kepada dot com.. adakah ada effect ya dekat akaun google adsense wani sekarang yang guna blogspot ni. Mohon pencerahan pada siapa yang tahu.. 

Sayang pulak. Tapi itu lah wani takut kalau tukar, nanti nak dapat pengesahan dari google tu susah.. pulak.. nanti buat perangai adsense ni ..sayang ohhh.. baru sekali wani dah merasa hasil duit adsense ni tu pun ambil masa dalam setahun lebih baru cukup USD 100.. bukan senang nak senang nak kumpul cukup 100 dollar. rezeki masing-masing.. lambat atau cepat.. 

Ada tak sesiapa yang tahu bagi yang dah ada adsense kalau nak tukar dari blogspot ke dot com tu macam mana.. adakah kena buat blog kita kepada dot com terlebih dahulu baru boleh memohon untuk adsense atau sebaliknya.. risau jugak wani nak tukar dot com asyik fikir takut adsense susah nak approve pulak.. 

buat masa sekarang memang  nak jana income adsense la paling mudah..lebih- lebih lagi dengan keadaan ekonomi sekarang..  Sekarang pun macam ciput jer adsense berjalan hari - hari.. kalau nak apply dot com tu macam mana ya ?.. Sekiranya dah dot com adakah ada effect jugak ke traffic blog ya..takut trafik blog makin berkurang.. macam - macam soalah bersarang dalam kepala..  mohon bantuan semua blogger. terima kasih.. 


3 Comments

  1. wahhh...bestnya at least dapat gak merasa adsense tu

    ReplyDelete
  2. Orang yang arif tentang hal ni bolehlah berikan penjelasan.

    ReplyDelete
  3. alamak busyra tak tau pasal adsense.. hehe.. tp kalau tukar dot com ni best ..

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post