-->

Wednesday, 15 February 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM.....

entri yang ke 1000


semalam lepas post entri , baru wani perasan terpandang perkataan published.. rupanya entri semalam dah ke 1000.. let's give a big clap to me... been blogging since 2011 until now .. agak  agak , banyak dah rasanya nak cerita pasal susah senang naik turun atas bawah bersama.. bukan senang nak senang.. semalam wani baca entri dari Blogger Busyra .. ada aim tak kita nak berblogging ni.. sampai bila, ada tak something yang kita boleh benefit dari berblogging..

kalau selain dari kenal kawan blogger di seantero Malaysia .. ada lagi tak apa yang kita nak capai dari blogging?? wani pun terfikir-fikir.. hiii ..buat duit dengan berblogging.. itu sahaja ke? atau ada lagi yang lain... apa? apa ? cepat bagi tahu...apapun tahniah untuk diri sendiri ..walaupun nak kata entry wani ni yang terbaik.. tak adalah sangat kalau sekali entri tu ada jugak post pasal gambar saja..  kan.. dah buntu tak tahu nak post apa.. ..naik stress pun ada jugak blogging ni .. tapi masih sayang kan ... nak good content pun susah jugak sebab kadang-kadang kita bercakap hal yang merapu hii

setakat ni wani termampu nak update pun sekali sehari,, kalau tertinggal pun dalam selang sehari ..ehh ya ke tak ingat.. well, I love you my blog,, andai kata blog ini bernyawa ,,dah peluk cium dah ni :D.. tanda kenangan entri ini yang ke 1000..

This post have 7 komentar

avatar
SIQAHIQA delete 15 February 2017 at 17:09

Wow! Seribu! Banyak tuuuu wani! Congrats dear :) Jauh lagi siqah nak ke seribu post. Hihi.

Setuju dengan wani. Kalau blog ni orang, dah peluk cium dah. Hehe. Sayang blog 😍

Reply
avatar
Fuzy Hamid delete 15 February 2017 at 17:28

tahniah....dah banyak tu menulis..keep it up Wani..

Reply
avatar
Ana Jingga delete 15 February 2017 at 23:29

Tahniah Wani, teruskan perkongsian yang baik2 In Shaa Allah memberi manfaat buat orang lain :)

Reply
avatar
Warisan Petani delete 16 February 2017 at 13:15

Tahniah Wani.
Teruskan berblog selagi terdaya.
Banyak info yang bermanfaat.

Reply
avatar
noor azlan delete 16 February 2017 at 15:27

Banyaknya entri... saya baru 10% dari 1000 tu.... Tahniah....

Reply
avatar
Shikin Razali delete 17 February 2017 at 10:58

Tahniah kak Wani, hihi saya pun baru jea capai 1000 entri...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete 17 February 2017 at 21:43

tahniah wani.
moga terus blogging ye. share ilmu manfaat, org amalkan, dpt pahala.
in shaa Allah.
bagi aida, aida xde aim pe pon.
just niat santai. nama pun part time blogger.
full time keje & layan anak2. tu yg penting :)

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang