Monday, 27 March 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

lazada malaysia


kalau korang perasan kan baru - baru ni ramai lah blogger up cerita pasal lazada box  surprise tu kan.. sempena birthday lazada yang ke 5 tahun.. mula - mula tu, wani pelik jugak lah.. aih nape ni pakat semua dok tunjuk free gift dari lazada ,, pelik jugak macam mana mereka dapat , tapi wani tak dapat huuu.. dah lah best best lazada bagi hadiah kat mereka semua .. nak tahu lepas tu wani buat apa

dengan rasa ingin tahu, wani pergi email dekat Mr Edmund.. tanya kenapa ni blogger dok up pasal lazada box surprise kan ..tapi kita tak dapat ..macam nak nangis jerrr haaa. :D. Mr Edmund ni  dia macam orang tengah lah untuk blogger - blogger yang join affiliate lazada ...apa -apa newsletter pasal lazada ,, Mr. Edmund lah akan hantar email... macam lama sangat dok tunggu reply dari Mr. Edmund.. jenuh wani haaa

tunggu punya tunggu , lepas 2 hari baru dia balas..rasa lamanya nak boleh ke balas . dia cakap " you may may check our newsletter or FB group" wani pun terus omaiiiigoooddd..berdesup dalam kepala, email.. emaill... terus scroll downnnnnnn  scroll down punya email .. ya Allah dah berlambak email lain dah .. lepas tu mata terus terbuka luas tengok tarikh 26 Januari.. ohhh rupanya wani termiss email yang dihantar oleh pihak lazada... macam nak nangisss tengok :D..

kenapa lah boleh termiss... padahal selalu jugak cek email, email yang wani setting ni dah buat di tab.. jadi tak kena kacau dah dengan email lain..sebab segala email email rasmi kat situ ..  tapi boleh jugak termiss.. masuk  bulan 3 baru perasan email dari pihak lazada.. yang dihantar 26 Januari tu.. haa. nak gelak rasa.. kalau tak,, boleh hooray hooray sekali dengan blogger lain :D

26 Januari tu, email dihantar untuk kesemua affiliate siapa nak LAZADA BOX SURPRISE ..kena isi forms
maka berhuhuhu lah wani sorang sorang tak sempat... patutlah pelik kenapa blogger lain dapat .. wani tak dapat pulak ... tapi wani pergi isi form tu :D..manalah tahu kot kot dapat kan hii..  rasa macam tak dapat jer ni .. tak apalah tak ada rezeki lain kali kena alert dengan email +____+

oklah sekian ..

This post have 9 komentar

avatar
Seorang Syed delete 27 March 2017 at 18:21

Ohhhhh dah lama dah rupanya box of surprise ni dia pilih. Ingatkan just baru baru lagi. Syoknyaaaa kak. Kalau ada rezeki boleh la dapat tu kot hehehe.

Reply
avatar
Ana Suhana delete 27 March 2017 at 19:41

Rezeki yang lebih baik menanti wani tu. InsyaAllah =)

Reply
avatar
HeNRieTTa JoSe delete 28 March 2017 at 08:38

gud luck....moga ada rezekinye nanti...

Reply
avatar
Wanie Masduki delete 28 March 2017 at 10:12

woww, best nya..macam mana nak join affiliate lazada tu?

Reply
avatar
ZULHILMI TEMPOYAK delete 28 March 2017 at 16:47

dah lama sket kan.. ada nmpk ritu rmai2 dpt.. cuba tgokkk. hehe

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 28 March 2017 at 19:10

Alahai bestnya. tu la jeles betul tgk sape yg dapat. sobs

Reply
avatar
Intan Saffyna delete 29 March 2017 at 14:57

hi, saya datang singgah sini.. semoga awak dapat suprise box tu.. :)

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 31 March 2017 at 14:47

dah lama la ye. sygnyaaa. tp tak pa kalau ada rezeki pasti dpt.. :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete 18 April 2017 at 12:59

Ala.. sayangnya.. bukan rezeki la tu..

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang