Wednesday, 29 March 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

lazada malaysia

Salam semua   

Bertemu di entri kali ini, setelah beberapa hari menyepi  :D dah skema dah ayat hiiii .. hari ni rasa macam terkejut sikit bila ramai blogger up pasal keputusan rasmi contest lazada tu kan .. dan tadi bila buka blog entri yang wani  tengok di blog Syed .. 

Tak tahu pun pasal lazada nak up keputusan rasmi di laman web lazada...kalau tak baca kat blog Syed memang tak kan tahu lah haaa.. apapun, wani ucapkan tahniah kepada semua yang berjaya.. semua tu dapat voucher eh.. ingatkan dapat duit cash hiii.. 

Asyik cakap pasal lazada ni kan.. untuk entri lepas tu ada blogger Wanie tanya soalan macam mana nak join affiliate dengan lazada ni.. wow dah pakar jawab soalan dah ya... hiii tak adalah pakar sangat..setakat yang mana boleh bantu tu, wani boleh bantu lah ya.lagipun takkan rezeki nak kongsi sorang - sorang.. nak kongsi jugak dengan orang lain .. biar sama - sama happy kan.. kita share rezeki.. barulah meriah..

ingat  nak selit masa entri lepas nak bagi tahu tapi tengok ke entri  dah panjang berjela.. postpone untuk masukkan dalam entri hari ini.. 

Wani join affiliate lazada ni pun tahun lepas, kena isi form lah, dan lepas tu dapat free parcel of joy untuk tahun lepas tu pun kena isi form lagikkkk. Kat situ banyak tanya pasal blog kita pv berapa, unique visitor berapa, ada fanpage ke tak kalau ada memang bonusss lah kat awak - awak semua ya.. :D.. maknanya setiap kali kalau ada collaboration with bloggers, pihaknya akan hantar newsletter. memang kena isi forms la jawabnya, nanti takut korang tak berminat pulak kan.. sebab ada kerja tu walaupun hadiah dapat free heheh.. 

Jadi buat blogger - blogger baru kalau terasa nak join affiliate lazada ni senang jer. Apa yang korang perlu buat adalah hantarlah email kat affiliate@lazada.com.my .. korang tanya lah .. hantar email bagi tahu cakap berminat nak join affiliate lazada.. mungkin kat situ pihaknya akan balas balik macam mana ..hokaayyy faham ke tak faham..  semoga ada rezeki buat blogger - blogger baru semua.. sebab banyak sangat company yang offer untuk join affiiate.. antara nak tak nak jerrrr

boleh pergi ke link ini terus kalau nak jadi LAZADA AFFILIATE..

http://www.lazada.com.my/lazada-affiliate-program/

 Ok sekian ....

This post have 10 komentar

avatar
raihanah delete 30 March 2017 at 08:55

belum terer lagi bab affiliate ni

Reply
avatar
Unni anje delete 30 March 2017 at 09:26

unni nk try la cuba nasib.. jarang sgt review ni,

Reply
avatar
Mellya Musa delete 30 March 2017 at 09:52

mellya pun dah join. cuma masih xtau macamana nak gain from affiliate program ni lagi hahah

Reply
avatar
Ana Suhana delete 30 March 2017 at 11:42

Segannya nak tanya. PV pun suam2 kuku wani. Tp teringin nak jadi =)

Reply
avatar
Wanie Masduki delete 30 March 2017 at 12:42

tq..terjawab sudah persoalannya..kalau rajin nanti nk try hantar email..hehe :)

Reply
avatar
Seorang Syed delete 30 March 2017 at 20:49

Ohhhhh macamtu rupanya kak. btw kan kalau affiliate ni, dia punya promosi ke apa kita kena promote la dekat blog? macamtu ke? and kalau orang beli dapat commission?

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 31 March 2017 at 14:45

tq atas perkongsian ni wani.. busyra pun salah seorang ahli affiliate lazada :)

Reply
avatar
Unknown delete 2 April 2017 at 18:41

Belum mahir sangat dengan affiliate ni. InsyaAllah next time lepas visitor blog semakin meningkat dengan unique visitor yang bagus boleh apply

Reply
avatar
shahdiana delete 3 April 2017 at 16:31

ada jugak tertanya2 tentang ni..tup2 wani dah jelaskan..tq share info

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang