-->

Wednesday, 12 July 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

 nurraysa

tajuk kemain siap pengalaman nak COD pun hii.. sejak jadi agen nurraysa ni, wani tak pernah buat COD asyik pergi pejabat pos untuk postage.. kalau ada pun ada prospek ni tanya samada wani buat COD ke tak,, wani terus cakap tak buat.. haaa,, walaupun orang tu dekat Pasir Tumbuh jugak area dia .. cuma masa nak COD tu macam tak sesuai ,, dah la 2 hari lagi nak raya.. wani tak ada mood sangat..sebenarnya  masa tu.mood nak raya kan ..  boleh tak ada mood hii, tak masuk sale hari tu.. tak apalah rezeki yang lain pun ada.. lagipun prospek tu lelaki,, wani nak keluar pun tak ada nak berteman..

risau eh, sebab banyak dengar macam-macam cerita disebalik kisah COD.. terutamanya yang perempuan la... kena alert sikit.. bila nak keluar COD.. kalau boleh berteman,

kali ini tekad nak buat COD sebab yang customer ni nak sabun collagen 3 unit yang berharga RM 100 dah murah dah tu harga promosi untuk 3 unit dan juga argan moisturizer.RM 39.  itu pun setelah bagi tahu macam-macam lah..ikut apa masalah skin dia..  customer akhirnya nak 2 item tu.. wani fikir jugak, kalau tak buat COD tak masuk sale hiii..

nurraysa

bila customer tanya buat COD ke tak.. bergelabah jugak nak jawab,,:D.. tapi fikirkan item yang dia ambil tu lebih daripada 3, wani setuju nak buat COD lagipun tempat nak jumpa tu area Kota Bharu lah. masih dekat lah, kalau jauh -jauh tu tak ada COD dah.. banyak faktor jugak nak ambil kira ni kalau nak buat COD, dari segi masa, minyak kereta lagi kan..

alhamdulillah , proses berjumpa tu berjalan lancar,rupanya customer tu dah pernah pakai dah habis. itu yang nak top up balik sabun dan tambah satu item lagi argan.. dia cakap mukanya okay best sangat pakai, syukurlah..ada feedback yang dapat menggembirakan hati kita..  ohh lupa customer tu perempuan ya :D

cuma nak bagi tahu kat korang semua, bermula sekarang sehingga bulan September nanti, setiap pembelian bernilai RM 50 ke atas layak untuk masuk cabutan bertuah ya.. hadiah menarik menanti anda semua.. rugi tak grab :)


inilah antara sebab kenapa customer tu masih setia dengan nurraysa..buat sesiapa yang konsisten dan sabar akan tahu result dia macam mana.. kalau tak sabar tapi nak cantik cepat, sorry tak boleh nak tolong.. ya.. wani pesan bukan marah ya tapi sayang kat korang semua..

sabun collagen nurraysa


This post have 7 komentar

avatar
Eeiou_ delete 12 July 2017 at 14:32

Wah best kan bila dapat positive feedback dari customer. All the best sis!

Reply
avatar
noor azlan delete 12 July 2017 at 14:42

Betul tu, kena hati2 kalau COD.... takut jadi apa2...

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 12 July 2017 at 14:55

produk ni memang femes sekarang,. menarik!

Reply
avatar
Hsna Rahman delete 12 July 2017 at 16:37

pengalaman tu..... klu ikutkan mmg mls nak kuar tapi kan demi sale sanggup jugak even belah malam..tapi berteman laa

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 12 July 2017 at 19:40

Menarik jugak tu dengan pembelian RM50 ke atas dah boleh buat cabutan bertuah. hehe

Reply
avatar
Mas_FVOME delete 14 July 2017 at 13:26

Mak jah? Nurayysaaa..hihii..laki pompuan sma bhya la nie..hati2 msa buat cod kak wani😁

Reply
avatar
Admin delete 14 July 2017 at 18:10

jenama yg kian popular

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang