-->

Thursday, 14 September 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

sushivid

salam semua

wani nak berkongsi dengan korang semua, satu lagi lubuk nak jana income dengan USD .. zaman sekarang tak macam dulu dah.. sekarang ni hanya di hujung jari pun boleh buat duit.. tapi biarlah apa yang kita mulakan ni dengan niat yang setulus hati ya.. berkongsi dengan orang lain dan dalam masa yang sama juga dapat membantu orang lain. jadi ini peluang yang baik buat korang semua.

pernah dengar tak SUSHIVID.. kali pertama wani dengar tu sebab ada perkataan sushi hii.. teringat sushi yang makanan jepun tu kan. tapi bukan ya. ini adalah satu platform di mana korang boleh jadi influencer untuk iklan kan produk - produk samada melalui blog, you tube ataupun instagram. ada 3 ni pun dah cukup dah.. sekiranya korang adalah blogger, youtuber ataupun instagrammer, korang memang patut sign up untuk sushivid ni.. rugi uolsss, peluang depan mata.. zaman sekarang macam-macam cara boleh jana income..

tapi untuk menentukan yang korang layak atau tidak ada syaratnya.. kacang jerrr syaratnya hii.. sekurang- kurangnya untuk

you tubers  - 250 subcribers 

instagrammers - 2000 followers 

blogger - 2000 visits every month 

menarik tak, jangan risau lah rasa yang kurang dari tu pun berlambak orang join .. tak cuba manalah tahu, mungkin ada rezeki korang.. apa tunggu lagi ..jom jana income dengan sushivid

korang semua boleh klik SINI. untuk sign up..

info - info iklan boleh tengok sana.. setakat ni wani dah cuba untuk proposal 3 iklan.. harap adalah rezeki wani.. .. jom cepat klik link kat atas..

This post have 4 komentar

avatar
noor azlan delete 14 September 2017 at 11:03

Saya dah try withdraw... servis diaorang bagus...

Reply
avatar
Daddy KK delete 14 September 2017 at 11:29

Hello, hope boleh follow balik untuk lihat produk ekzema.Kalau boleh share kepada mereka yang ada masalah Ekzema. TQ.

https://tipsrawateczema.blogspot.my/

Reply
avatar
Mama Hakim delete 15 September 2017 at 10:15

Terima kasih wani. Tengah cuba juga ni. Dapat duit minyak pun jadi kan

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 15 September 2017 at 21:25

menarik sangat bila dpt jana income lumayan ni :)

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang