-->

Thursday, 28 September 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

Printcious

Alhamdulillah, akhirnya dah redeem voucher code dari Printcious.. sebut mengenai Printcious ni bukan tak pernah dengar, sebelum ni pernah dengar sebab blogger -blogger lain pun ada up cerita pasal Printcious ni. Best tak, kalau kita dapat design sendiri hadiah kita, ohh semestinya teruja la kan.

cuma kali ini lagi berminat sebab dapat voucher code free hii..siapa tak nak kan. printcious nak bagi voucher code free bernilai RM 50 sebab nak suruh vote untuk anugerah apa dah, tak ingat pulak, ramai pulak yang join tu, wani terbaca sebab ada blogger up pasal printcious ni di facebook. Apa salahnya nak mencuba kan.

Wani screenshot gambar bukti yang dah diundi dan hantar kat no wassap, alhamdulillah sekejap jerr pihak sana balas dan terus bagi voucher code free. Lepas tu biar macam tu lama jugak la peram sampai tenggelam no wassap pihak sana, baru - baru ni baru teringat, scroll balik la nombor wassap tu cari :D malas dah nak tangguh - tangguh.. terus masuk website printcious.nak redeem Voucher code ni sampai bulan 11 ni dah. Itu yang tak nak tangguh tu. nanti tak ingat rugi saja kan

Mula - mula ingat nak ambil jiqsaw puzzle tu tapi bila tengok harga dah melebihi dari budget voucher code yang diberi terus tak jadi, hii.sebelum nak ambil keputusan nak cushion ni, banyak jugak la main klik - klik tengok yang lain. Macam - macam ada, kalau ikut kan rambang mata, lepas tu baru wani ambil keputusan nak cetak gambar atas cushion. Korang boleh la pergi kat website printcious ya. 

Harga asal untuk cushion ni RM 57. Disebabkan voucher code yang diberi hanya RM 50, jadi terpaksa tambah RM 17 lagi. RM 10 caj untuk postage. Kena pandai - pandai la kalau korang nak budget. 
Yang best kat sini kita boleh create gift yang macam mana kita nak, ikut kreatif korang, tapi wani just cetak gambar jerr la, tak letak tulisan bagai sebab nak kosong jerr.. 

Cetak gambar bonda dan abah wani hii. nasib baik ada printcious. kualiti printing gambar sangat cantik walaupun atas kain. bila tunjuk kat bonda wani ni, dia cakap emm nak letak kat mana tak apalah letak dalam almari.. takkan nak buat pakai macam bantal peluk pulak .. hilang lah bau baru cushion tu :D... ya lah baru - baru tu nampak cantik lagi kan.

so apa lagi kalau korang nak terjah website printcious ni.. korang boleh klik jerr link kat atas tu..macam - macam jenis design yang boleh korang nak ya. 

This post have 5 komentar

avatar
Busyra Takiyudin delete 30 September 2017 at 00:12

comelnya akak bantal tu.. dengan gambar buah hati lg. hehe

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 1 October 2017 at 08:42

bestnya. dapat lah print murah cket kan. memamg banyak diskaun jadinya

Reply
avatar
noor azlan delete 3 October 2017 at 09:42

Banyak orang buat benda ni... saya tak sempat lagi nak melekat design kat printcious ni... btw cantik hadiah tu...

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang