-->

Tuesday, 4 September 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

cara masak kacang hijau noxxa 15 minit

CARA MASAK KACANG HIJAU NOXXA 15 MINIT || Ada sekali pergi post video cara masak kacang hijau noxxa dekat group noxxa. Tulis kat situ, walaupun hanya rebus kacang hijau nak share la jugak kan, mungkin ada lagi yang tak tahu nak rebus berapa minit terutamanya buat pengguna baru noxxa. Tak sangka ramai jugak yang share. Sebelum ini pun masa baru nak mula guna noxxa ni, gigih kemain google nak tahu rebus itu berapa minit rebus ini berapa minit hii.

Dan sekarang ini dah siap buat video, memang puas hati rebus kacang HP dalam 15 minit, memang pecah lembut habis kacang hijau. Kacang hijau tak sukat pun dan air letak atas  pada paras kacang. lebihkan banyak sikit air. Perasan kacang hijau ni ada yang saiz besar sikit kan. Macam perasan tapi tak tahulah hii.. Tak semua kacang kena HP dalam masa 15 minit bergantung kepada jenis kacang juga.

Nanti jemput tonton video di my youtube channel ya. dalam gambar atas tu kacang hijau pecah elok sangat. Macam nampak kering air kan. ada tu air kat bawah. Selepas dah rebus kacang hijau ni, boleh lah buat bubur kacang hijau. Nanti next entri lah kita share untuk bubur kacang hijau durian. Lama dah peram gambar ni, zaman musim durian lagi.


Jemput tonton cara masak kacang hijau noxxa 15 minit di my youtube channel 
                       

This post have 2 komentar

avatar
Permatabiru delete 4 September 2018 at 14:26

xde lagi periuk noxxa nk rebus hehe

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 5 September 2018 at 07:32

Menarik jugak produk2 nozza ni. hihi

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang