-->

Saturday, 1 September 2018

author photo
ASSALAMUALAIKUM..


Hari ini  bermula sudah 1 September. Alhamdulillah, negara tercinta kita Malaysia telah menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 61. Rasanya tak terlambat nak wish happy merdeka. Ramainya blogger - blogger yang buat entri khas Hari Merdeka. Kita pun buat jugak lah :D. Meriah di facebook di Instagram. Sekali setahun kan. Logo untuk Hari Merdeka pun tak sama setiap tahun.  Semangat Malaysia haruslah ada sebab kita rakyat Malaysia. :). Buat kali pertama sambutan hari kemerdekaan ke 61 di bawah tampuk kerajaan baharu.

Dengan semangat Malaysia baharu, mudah- mudahan negara kita sentiasa dalam perubahan yang terus maju ke depan. Rakyat hidup aman dan harmoni hendaknya.

Semalam page google sama - sama meraikan hari merdeka Malaysia. Kita pun screen shot lah buat kenangan hii. Apapun selamat bercuti dan  Selamat hari merdeka.



This post have 3 komentar

avatar
Siti Yang Menaip delete 2 September 2018 at 16:47

sayangi Malaysiaku. semoga Malaysia kekal aman dan dilindungi sentiasa =D

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang