Thursday, 20 December 2018

author photo
Pencapaian Pageview Blog Wani Sukarno Untuk Tahun 2018, Dah Cecah 4 Juta || Sebelum nak tutup tirai tahun 2018 ini, rasanya dalam 11 hari lagi nak masuk tahun 2019,adui rasa dunia ni berputar sekejap jer huu.

Rasa macam dah lama tak cerita pasal pageviews blog. Kali ini nak bercerita pasal pageviews blog. Kalau korang semua perasan, blog dah bertukar baju baru lagi sekali hii. Sebelum ini, masa awal tahun ini blog tukar baju, nak dekat hujung tahun blog bertukar baju pulak ya.

Oh lupa pulak pasal pageview blog, apa la nak buat kejutan sangat kan, cuma nak cakap kat sini, Blog Wani Sukarno dah sampai 4 juta pageviews, bukan senang nak senang, kalau ikutkan dari zaman blogging orang lain rasa dah mendahului belas dan puluh juta dah, kita baru naik merangkak :D. Tapi apapun tahniah untuk diri sendiri. Ingat takut tak sempat nak sampai 4 juta sebelum langkah ke tahun 2019. Alhamdulillah sempat capai 4 juta pageviews untuk tahun ini.

Dah tukar baju baru, pageviews meningkat sikit. syukur -syukur. Kalau tengok statistik dari Google Analytics, banyak readers guna phone nak online dalam 87 %, nak banding dengan pc ataupun tablet, Iyalah tahu sebab mudah pegang phone pun dah boleh online. Tahun ini juga aktif youtube, jemput - jemput subscribe ya, Boleh scroll kat sidebar tu hii sambil promote :D.



Pencapaian Pageview Blog Wani Sukarno Untuk Tahun 2018, Dah Cecah 4 Juta

Pencapaian Pageview Blog Wani Sukarno Untuk Tahun 2018, Dah Cecah 4 Juta 

Sudah 8 tahun blogging, tak jemu lagi, blogging dah jadi macam kawan baik, kadang- kadang agak risau takut lama- lama naik bosan, hii harap tak la kot. Sejak blog dah bertukar domain rasa macam jadi semangat dia tu lain macam. Sejak bertukar baju asyik rajin nak intai - intai kat google analytics naik turun readers yang datang singgah di blog. Terima kasih buat sudi singgah di blog ya.

Yang mana baru nak blogging, dont give up, itu jerr tips hii. Semangat kental tu kena kuat.

Blog yang berkongsi macam- macam entri, ada resepi, ada informasi, ada yang media event. Ohh terlupa tahun ini adalah kali pertama join event, sebelum ni memang tak pernah rasa blogger join event macam mana hii.. Alhamdulillah, rezeki bila bersama team blogger pantai timur. Tahun ini baru 4 kali pergi event bersama team blogger pantai timur.

Oklah sekian itu sahaja nanti pageviews masuk 5 juta , kita up lagi entri ya :)

Kepada mana- mana pihak yang ingin berkolaborasi, boleh emel di syazwanisukarno@yahoo.com.


This post have 6 komentar

avatar
Nieyla Nadia delete 20 December 2018 at 12:17

Waaahhh!Alhamdulillah...
nieyl pun xtau la..x tgk lagi hihihi

Reply
avatar
Shafyqah Azahar delete 20 December 2018 at 12:19

tahniah! sha 1 juta pun belum haha

Reply
avatar
Husniey Husain delete 20 December 2018 at 14:31

Alhamdulillah tahniah kak wani.. 4 juta tu.. Perjalanan husniey masih jauh 😊

Cantik baju baru di blog ni

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang