-->

Wednesday, 23 November 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM....


Perasan blogspot berwajah  baru.. ni buka ikut tab nampak terus macam ni.. tak nampak dah macam dulu setiap post dari blogger.. ke manakah menghilang????? Takkan macam tu pulak, dah klik macam - macam tak keluar jugak.. err ke kita sorang macam ni.. 



This post have 12 komentar

avatar
Unni anje delete 23 November 2016 at 12:12

Da update Wani... Tu kat bawa reading list.. Hihiji.. Ini lagi memudhkn

Reply
avatar
Mrs. A delete 23 November 2016 at 12:21

Mrs. A pun sama.
Google dah up-date katanya

Reply
avatar
Shikin Razali delete 23 November 2016 at 12:26

Adalah kak Wani..Akak nampak tak tab reading list kat bawah setting tue.. klik situ dan akak akan nampak post blogger kat situ.. =)

Reply
avatar
Mazni Azmi delete 23 November 2016 at 12:59

Betul nampak senang dan ringkas. Mula mula macam leceh sebab belum biasa lagi. Best ni

Reply
avatar
Admin delete 23 November 2016 at 13:44

nampak lain...tpi lebih kemas struktur!

Reply
avatar
Busyra Takiyudin delete 23 November 2016 at 14:03

hehe. sy pun trkejut jgk td. style dashboard baru ni! ada wani dekat reading list. tp td pun sy trcari2.

Reply
avatar
Hoho delete 23 November 2016 at 15:29

Wah. Aa lah dah tukar baru. Pagi tadi Reen buka masih sama.. Tak tahu pukul brapa dah mula berubah wajah.

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete 23 November 2016 at 15:34

Yang baru lebih manage... he he he...

Reply
avatar
Warisan Petani delete 23 November 2016 at 15:48

Ha aa perasan jugak.
Tab kat reading list tu, keluarlah.

Reply
avatar
SIQAHIQA delete 23 November 2016 at 16:06

Hehe. Wani sama macam siqah. Gelabah mana pergi semua blog yang follow. Rupanya kat reading list. Aigoo. Sabar jela. Kena klik satu2 pasni wani :)

Reply
avatar
atiehilmi.com delete 24 November 2016 at 04:02

tapi dah cantik.. lagi kemas.. hee~ makin rajin la blogger update blog..

Reply
avatar
Hasif delete 24 November 2016 at 15:08

ada tu dkt reading list...
kena klik ler..
takpun nk senang lg blogwalking guna google+ jer.. di hp pun boleh.. :)

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang