-->

Sunday, 27 November 2016

author photo
ASSALAMUALAIKUM...


Hari ini dah hari terakhir untuk bulan November, esok dah masuk bulan Disember. Macam tak percaya tinggal sebulan jer lagi..barang - barang  sebelum ni dah review. ok yang ni cerita last item dari box of joy ni sekarang tengah sale di LAZADA

satu lagi gadget untuk anda semua dapatkan di LAZADA.. macam tahu-tahu jer blogger amat perlukan gadget seperti ini.. senang nak pindah gambar yang dah berlambak dalam phone.. nak buang sayang ..so simpan la sampai hang phone tu :D..zaman sekarang semakin kecil semakin banyak kegunaan..tak adalah portable pendrive yang besar- besar macam dulu.. kan..best sangat yang ni sebab 64 GB.. banyak tu.. terima kasih LAZADA..




If you would like to participate in reviews like this in the future, please contact affiliate@lazada.com.my to join the Lazada Family!





1 komentar:

avatar
Warisan Petani delete 30 November 2016 at 21:42

Banyak barang ada di LAZADA ye.
Happy nyopping.

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang