-->

Friday, 10 February 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM...

vietnamese leaves

salam jumaat semua ..

tak ada apa la nak mencoret hari ni .. wani tertengok draft dalam 30 lebih entri .. sedang disemai.. naik- naik kat blog tak lagi haaa

masih banyak dalam draft .. kadang-kadang klik , tengok saja,, menaip tidak maka tersimpan lah sampai draft pun dah jadi bertingket- tingket..

wani sayang tengok gambar ni . bonda wani suka berkebun ...apabila ada angin rajin memang mood bonda wani nak menanam jer kerja dia.. selalu bonda tanam daun kesum,,, bila naik subur.. masa time ni lah suka tengok.. daun menghijau dan cantik, lebar -lebar lagi.. masa tak pernah kena petik lagi,, atau pun masih dalam 2 - 3 kali petik .. teringat daun kesum ni memang teringat nak buat laksa penang la jawabnya ..

setiap rumah patut tanam daun kesum.. kan..

This post have 3 komentar

avatar
Sha Mohamed delete 10 February 2017 at 17:56

Segar-segar daun kesum nya.. bukan takat laksa.. tetibe terbayang asam pedas.. Pergh!!

Reply
avatar
Juls Julie80 delete 11 February 2017 at 00:47

Bestnyer..dah lama teringin nak tanam kesum ni tp bila cari anak benij, x jumpa plak kat Putrajaya/Bangi ni..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete 17 February 2017 at 21:47

wow rimbun.
aida antara peminat daun kesum.
asam pedas ayam.
laksa x reti ha ha ha !

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang