-->

Saturday, 1 April 2017

author photo
ASSALAMUALAIKUM..

 giveaway


salam semua

selamat berhujung minggu..rasa nak santai - santai la pulak..  lama rasanya tak join giveaway... semalam tak silap,wani nampak entri ni kat reading list.. terus teruja nak join hiii.. maklumlah bila nampak makanan ni terus perut berkeroncong :D...

meriahnya dengan gambar makanan.. kalau korang nak tahu Blogger Azyyati Liah ni sekarang tengah travel kat Jepun.. terkejut kejap wani ..dia buat giveaway ni .tuan badan tak ada kat Malaysia ya.. lagi 2 minggu dia balik Malaysia.. wani suka jugak baca blog Azyyati ni banyak entri travel samada dari dalam atau luar negara.. seronok jer baca entri yang suka travel  ni.. sampai kan kita pun macam terikut - ikut jugak :D

oraiit apa lagi jom berjemaah ramai- ramai join giveaway ni.. klik kat link atas tu ya .. 

1. Follow blog  Azyyati Liah (senaraikan di bloglist anda)
2. Add To Circle Google +Azyyati Liah  
3. Follow Instagram IG: azyyatiliah
4. Klik button G+1 
5. Buat entry bertajuk "#AzieAzifJejakJepun Giveaway", copy banner dan backlink ke entry ni
6. Pastu, tinggalkan URL dan komen apa-apalah berkaitan belog "azyyati liah"

Itu sahaja!

Giveaway akan bermula SEKARANG sehingga kami balik dari Japan! (lebih kurang 2 minggu). Selagi tiada nama pemenang dipaparkan di sini, maknanya masih ada peluang. So jangan lepaskan peluang oke?

Pemenang akan dipilih Azie sendiri berdasarkan komen yang paling membina, berinspirasi atau kreatif!

* Kalau nak tengok live update dan tips jalan-jalan di Japan nanti boleh check out di instagram. Search #azieftravelogue ATAU #AzieAzifJejakJepun 

This post have 9 komentar

avatar
Sha Mohamed delete 1 April 2017 at 19:47

Meriah betul gambar makanan tu.. All the best wani..

Reply
avatar
Lea Azleeya delete 3 April 2017 at 13:11

Gut luck wanie.. chayokk chayokk..!!

Reply
avatar
Fuzy Hamid delete 4 April 2017 at 10:34

menarik tu..gud luck Wani

Reply
avatar
Seorang Syed delete 6 April 2017 at 13:37

Good luck kak! best ni kalau menang hehe.

Reply
avatar
Nadhie Wueen delete 8 April 2017 at 16:38

Good luck sis :) dari jepun tu. hihi

Reply


EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post

Nuffnang